Mkbart Napisano 8 Grudzień 2006 Napisano 8 Grudzień 2006 To moja pierwsza pracka po przesiadce z Maxa i Vraya. Wings3D - modelowanie, Blender - scena i materiały, Yafray - oświetlenie i rendering, Gimp - pomocniczo ;)
tweety Napisano 8 Grudzień 2006 Napisano 8 Grudzień 2006 Mkbart: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety.
Ania Napisano 8 Grudzień 2006 Napisano 8 Grudzień 2006 mapowanie na drzwiach jest trochę za duże niebo dałabym ciemniejsze, bardziej ztonowane. konstrukcja dachu jest dziwna (te belki przyciętę w trójkąt, i dachówki wystające u góry) ale oprócz tego scena przyjemna, jak na pierwszy raz nowymi programami nieźle. bardzo ładnie wyszło koło.
Master Kiełbaster Napisano 9 Grudzień 2006 Napisano 9 Grudzień 2006 BSA cię najechało? :* Kadr brzydki.
!Ewert Napisano 9 Grudzień 2006 Napisano 9 Grudzień 2006 no traka dziwaczna chatka ale mi sie podoba...mam nadzieje że tam nie mieszkasz;] hmmm...a właśnie te siano w oddali nie jest 3 razy większe od chatki?
streaker Napisano 9 Grudzień 2006 Napisano 9 Grudzień 2006 niebo dałabym ciemniejsze, bardziej ztonowane. podtym i ja się podpisuje poza tym: - trawka taka średnia - widoczne przejście między tą trawką 3d, a zdjęciem - drzwi zbite z 2 dech to rzeczywiście dziwne - dach jest wygląda płasko jak na dachówki
Mkbart Napisano 9 Grudzień 2006 Autor Napisano 9 Grudzień 2006 Dzięki wszystkim za oceny, zgadzam się z nimi i będę się starał coraz bardziej ;)
tadzio Napisano 9 Grudzień 2006 Napisano 9 Grudzień 2006 moglbys z tego jakas psychodeliczna scenke zrobic;-) ciemniej, jakiegos ludzia dziwacznego i bedzie git ;-) he he he
IronMacko Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 Konstrukcja dachu jest dziwna, domyslam sie ze to pomysl autorski..., zalecam zapoznanie sie ze schematami konstukcyjnymi dachow drewnianych
Mkbart Napisano 12 Grudzień 2006 Autor Napisano 12 Grudzień 2006 IronMacko: Owszem, pomysł jak najbardziej autorski, następnym razem spraedzę ;)
Rekomendowane odpowiedzi