Napisano 8 Grudzień 200618 l To moja pierwsza pracka po przesiadce z Maxa i Vraya. Wings3D - modelowanie, Blender - scena i materiały, Yafray - oświetlenie i rendering, Gimp - pomocniczo ;)
Napisano 8 Grudzień 200618 l Mkbart: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety.
Napisano 8 Grudzień 200618 l mapowanie na drzwiach jest trochę za duże niebo dałabym ciemniejsze, bardziej ztonowane. konstrukcja dachu jest dziwna (te belki przyciętę w trójkąt, i dachówki wystające u góry) ale oprócz tego scena przyjemna, jak na pierwszy raz nowymi programami nieźle. bardzo ładnie wyszło koło.
Napisano 9 Grudzień 200618 l no traka dziwaczna chatka ale mi sie podoba...mam nadzieje że tam nie mieszkasz;] hmmm...a właśnie te siano w oddali nie jest 3 razy większe od chatki?
Napisano 9 Grudzień 200618 l niebo dałabym ciemniejsze, bardziej ztonowane. podtym i ja się podpisuje poza tym: - trawka taka średnia - widoczne przejście między tą trawką 3d, a zdjęciem - drzwi zbite z 2 dech to rzeczywiście dziwne - dach jest wygląda płasko jak na dachówki
Napisano 9 Grudzień 200618 l Autor Dzięki wszystkim za oceny, zgadzam się z nimi i będę się starał coraz bardziej ;)
Napisano 9 Grudzień 200618 l moglbys z tego jakas psychodeliczna scenke zrobic;-) ciemniej, jakiegos ludzia dziwacznego i bedzie git ;-) he he he
Napisano 11 Grudzień 200618 l Konstrukcja dachu jest dziwna, domyslam sie ze to pomysl autorski..., zalecam zapoznanie sie ze schematami konstukcyjnymi dachow drewnianych
Napisano 12 Grudzień 200618 l Autor IronMacko: Owszem, pomysł jak najbardziej autorski, następnym razem spraedzę ;)