!Ewert Napisano 10 Grudzień 2006 Napisano 10 Grudzień 2006 wiec tak wszytko w kompie chodzi tak jak być powinno wszytkie wiatraczki działają...a włączam render czy jak gram w jakieś gry to po 2 min komp mi sie wiesza...nie wiem o co chodzi...może wy wiecie co sie może dzieje?? pomocy!
Leleń Napisano 10 Grudzień 2006 Napisano 10 Grudzień 2006 komp ci staje :o ja mialem podobnie, to bylo przez dysk twardy, po tygodniu sie zfajczal :)
!Ewert Napisano 10 Grudzień 2006 Autor Napisano 10 Grudzień 2006 no tak gorąco...xD ale dlaczego? dziś wyczyściłem z kurzu wiatraczki narazie jest lepiej ale zobaczymy...:D
Lis Napisano 10 Grudzień 2006 Napisano 10 Grudzień 2006 No to zapuść jakiś Speed Fan lub inny soft do kontrolowania temperatury i zoabcz. Jeśli to przez temperaturę to zainwestuj w lepszy zestaw chłodzący. A może poprosu radiator nieprzylega do procka, kup pastę. Do puki nie sprawdzisz temperatury podczas stresu to niewiesz czy to faktycznie temperatura.
streaker Napisano 10 Grudzień 2006 Napisano 10 Grudzień 2006 A nie włożyłeś do niego jakiegoś nowego sprzętu albo masz zasiłke za 50 zł ?
!Ewert Napisano 10 Grudzień 2006 Autor Napisano 10 Grudzień 2006 nie nić nie robiłem może to pasta...ale wątpie...narazie wyczyściłem kompa i na razie pytaka:D:D:D
Gość michlord Napisano 10 Grudzień 2006 Napisano 10 Grudzień 2006 Ja miałem tak że jedna z dwóch pamięci mi się sfajczyła i włączam kompa ileś tam sobie działał i później niebieski ekran lub restart. Wyjąłem jedna, wymieniłem i śmiga.
Rekomendowane odpowiedzi