Napisano 28 Grudzień 200618 l Fajny temat:P Z tego co wyczytałem to ma być zbiorowe dzieło forowiczów tak:> Tylko że tajne takie:P Premiera będzie też tajna pewnie:P Proponujezeby przez całą emisję filmu wyświetlać duży napis: top secret:P a potem tajnie oscara dostaniecie:P Nie żebym sie czepiał bo pomysł jest fajny ale narazie przypomina to trochę szycie niewidzialnych szat dra króla:) Tródno wam bedzie kogoś zainteresować czymś o czym zawiele nie wiadomo:)
Napisano 15 Luty 200718 l Czy macie jakies koncepcje? Chocby postaci?, bo jakos nie wierzę, że nic sie nie ruszyło w tej sprawie. p.
Napisano 15 Luty 200718 l Jonasz_Real napisał: Póżniej zostaniecie synami marnotrawnymi. Mam nadzieje, że tak się nie stanie. Jak już wspomniałeś Jonaszu :)
Napisano 15 Luty 200718 l Autor No to witam ponownie :) Mimo tego że zaczęliśmy projekt w tym czasie gdy nikt nie miał czasu (święta, styczeń gdy wszystko się zaczyna itd itp...) mamy troszkę konceptów i różnych takich... Często rozmawiamy nad pewnymi warunkami w scenariuszu i na następnym spotkaniu będziemy musieli nie co namieszać... i myślę że po tym będziemy mogli wstawić już coś na forum :) lecz to jeszcze troszkę czasu z resztą każdy wie że nie zawsze na wszystko jest czas, mogę powiedzieć na tą chwilkę że Projekt nie umarł a od ostatniego posta zaangażowało się w nim troszkę więcej ludzi i to nawet nie z forum :) Pozdrawiam Wszystkich następne Updaty comming Soon.