Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Fajny temat:P Z tego co wyczytałem to ma być zbiorowe dzieło forowiczów tak:> Tylko że tajne takie:P Premiera będzie też tajna pewnie:P Proponujezeby przez całą emisję filmu wyświetlać duży napis: top secret:P a potem tajnie oscara dostaniecie:P Nie żebym sie czepiał bo pomysł jest fajny ale narazie przypomina to trochę szycie niewidzialnych szat dra króla:) Tródno wam bedzie kogoś zainteresować czymś o czym zawiele nie wiadomo:)

• Odpowiedzi 54
  • Wyświetleń 6,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  Jonasz_Real napisał:
Póżniej zostaniecie synami marnotrawnymi.

Mam nadzieje, że tak się nie stanie.

Jak już wspomniałeś Jonaszu :)

Napisano
  • Autor

No to witam ponownie :)

Mimo tego że zaczęliśmy projekt w tym czasie gdy nikt nie miał czasu (święta, styczeń gdy wszystko się zaczyna itd itp...) mamy troszkę konceptów i różnych takich... Często rozmawiamy nad pewnymi warunkami w scenariuszu i na następnym spotkaniu będziemy musieli nie co namieszać... i myślę że po tym będziemy mogli wstawić już coś na forum :) lecz to jeszcze troszkę czasu z resztą każdy wie że nie zawsze na wszystko jest czas, mogę powiedzieć na tą chwilkę że Projekt nie umarł a od ostatniego posta zaangażowało się w nim troszkę więcej ludzi i to nawet nie z forum :)

Pozdrawiam Wszystkich następne Updaty comming Soon.