powelt Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Fajny temat:P Z tego co wyczytałem to ma być zbiorowe dzieło forowiczów tak:> Tylko że tajne takie:P Premiera będzie też tajna pewnie:P Proponujezeby przez całą emisję filmu wyświetlać duży napis: top secret:P a potem tajnie oscara dostaniecie:P Nie żebym sie czepiał bo pomysł jest fajny ale narazie przypomina to trochę szycie niewidzialnych szat dra króla:) Tródno wam bedzie kogoś zainteresować czymś o czym zawiele nie wiadomo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 15 Luty 2007 Share Napisano 15 Luty 2007 Czy macie jakies koncepcje? Chocby postaci?, bo jakos nie wierzę, że nic sie nie ruszyło w tej sprawie. p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Luty 2007 Share Napisano 15 Luty 2007 zdechło zanim się zaczeło :P rozdziobią was kruki i wrony :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 15 Luty 2007 Share Napisano 15 Luty 2007 Póżniej zostaniecie synami marnotrawnymi. Mam nadzieje, że tak się nie stanie. Jak już wspomniałeś Jonaszu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 15 Luty 2007 Autor Share Napisano 15 Luty 2007 No to witam ponownie :) Mimo tego że zaczęliśmy projekt w tym czasie gdy nikt nie miał czasu (święta, styczeń gdy wszystko się zaczyna itd itp...) mamy troszkę konceptów i różnych takich... Często rozmawiamy nad pewnymi warunkami w scenariuszu i na następnym spotkaniu będziemy musieli nie co namieszać... i myślę że po tym będziemy mogli wstawić już coś na forum :) lecz to jeszcze troszkę czasu z resztą każdy wie że nie zawsze na wszystko jest czas, mogę powiedzieć na tą chwilkę że Projekt nie umarł a od ostatniego posta zaangażowało się w nim troszkę więcej ludzi i to nawet nie z forum :) Pozdrawiam Wszystkich następne Updaty comming Soon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi