miriam Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 fiu,fiu - patrzę sama śmietanka - cóż ja robak też się przyłączę ;) . . . Powodzenia wszyskim.
miriam Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Napisano 13 Grudzień 2006 bra to na początek tyle, mało czasu jak zwykle u mnie. . . robota itp ;) :cool: dla złapania klimy - może cosik w tą stronę mi pójdzie - a może w inną jest z tego co pamiętam jakiś bóg co psiwko ważył i w morzu żył stateczki srogim Wikingom niszczył. itp ;) SeeUSoon
ortheza Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 Tego wielkiego kolesia proponuje pochylic w prawo (razem z dzida) bo teraz jest zbyt statyczny. :-)
miriam Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Napisano 16 Grudzień 2006 kolejna próba gostka :|, dużo chaosu :|,
OMAM Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 parę rad, nie koniecznie dobrych ale moich. Popracuj nad postacią (anatomia, perspektywa), wiem że potrafisz wyciągnąć dużo więcej . Nie łataj postaci która nie do końca wyszła ci na szkicu wstępnym. Co do pomysłu, moim zdaniem jak na razie jeden z lepszych. Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi