CzAk1 Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 Pojawił się nowy trailer do "Arki"- krótkometrażowego filmu animowanego w reżyseri Grzegorza Jonkajtysa. Link tutaj
DaveBorck Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 Chciałem krzyknąć, że świetne ale moja szczęka już leżała na ziemi. Bardzo profesjonalna robota. Mam nadzieję, że fabuła też będzie wspaniała.
zioło Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 Swietne!! Na nic tak nie czekalem jak na Arke!
Traitor Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 Podoba sie, podoba. Panowie, szacuneczek za wytrwalosc i cierpliwe zony:) Moja dostaje zlosci jak mam cos robic po godzinach;)
little-ninja Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 nie tylko twoja traitor nie tylko twoja, ale co do /zlosci/ to malo powiedziane :P co do filmu ogolnie fajowo,w szczegolnosci wciska kadr z wiszacym czyms chociaz nie daje glowy bo szybko to przelecialo, a w skrocie architektura mi sie bardzo podobuje, ale jak juz to kiedys bylo poruszane ... heh nie podoba mi sie animacja postaci i same postacie(koncepty z duzymi nosami i szpiczastymi uszkami zle mnie jakos nastrajaja), tak zeby bylo konstruktywnie tak czy siak czekam z niecierpliwoscia i trzymam kciuki za powodzenie projekciku poz
little-ninja Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 wiszacym czyms mialem na mysli pranie ale pewnie moge sie mylic :P
misiekhc Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 a ja uwielbiam te postacie, czekam arke z niecierpliwoscia....
CzAk1 Napisano 14 Grudzień 2006 Autor Napisano 14 Grudzień 2006 Mi też troche modele postacie się nie podobąją...jakieś krzywe to takie...ni pies ni wydra. Ale za to otoczenie #1 klasa. Zwłaszcza podoba mi się ten korytarz i te rury na ścianie...dużo rur...
satanicus1991 Napisano 18 Grudzień 2006 Napisano 18 Grudzień 2006 Może być ciekawie... uwielbiam filmy animowane polskiej produkcji :P Zawsze zaskakują (pozytywnie lub negatywnie )!
cyb Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 No coz, nie bede odkrywczy jesli powiem, ze i mnie sie podoba, ale... rzeczewiscie postacie i ich animacja sa jak wyjete z filmu o klase nizej. Jezeli to miala byc taka maniera to chyba jednak troszke nie wyszlo. przypominaja mi one troszke postaci z teatru lalek. Poza ty rewelacja, czekam z niecierpliwoscia na efekt koncowy.
Rekomendowane odpowiedzi