Napisano 12 Grudzień 200618 l Pojawił się nowy trailer do "Arki"- krótkometrażowego filmu animowanego w reżyseri Grzegorza Jonkajtysa. Link tutaj
Napisano 12 Grudzień 200618 l Chciałem krzyknąć, że świetne ale moja szczęka już leżała na ziemi. Bardzo profesjonalna robota. Mam nadzieję, że fabuła też będzie wspaniała.
Napisano 14 Grudzień 200618 l Podoba sie, podoba. Panowie, szacuneczek za wytrwalosc i cierpliwe zony:) Moja dostaje zlosci jak mam cos robic po godzinach;)
Napisano 14 Grudzień 200618 l nie tylko twoja traitor nie tylko twoja, ale co do /zlosci/ to malo powiedziane :P co do filmu ogolnie fajowo,w szczegolnosci wciska kadr z wiszacym czyms chociaz nie daje glowy bo szybko to przelecialo, a w skrocie architektura mi sie bardzo podobuje, ale jak juz to kiedys bylo poruszane ... heh nie podoba mi sie animacja postaci i same postacie(koncepty z duzymi nosami i szpiczastymi uszkami zle mnie jakos nastrajaja), tak zeby bylo konstruktywnie tak czy siak czekam z niecierpliwoscia i trzymam kciuki za powodzenie projekciku poz
Napisano 14 Grudzień 200618 l Autor Mi też troche modele postacie się nie podobąją...jakieś krzywe to takie...ni pies ni wydra. Ale za to otoczenie #1 klasa. Zwłaszcza podoba mi się ten korytarz i te rury na ścianie...dużo rur...
Napisano 18 Grudzień 200618 l Może być ciekawie... uwielbiam filmy animowane polskiej produkcji :P Zawsze zaskakują (pozytywnie lub negatywnie )!
Napisano 19 Grudzień 200618 l No coz, nie bede odkrywczy jesli powiem, ze i mnie sie podoba, ale... rzeczewiscie postacie i ich animacja sa jak wyjete z filmu o klase nizej. Jezeli to miala byc taka maniera to chyba jednak troszke nie wyszlo. przypominaja mi one troszke postaci z teatru lalek. Poza ty rewelacja, czekam z niecierpliwoscia na efekt koncowy.