nicponim Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 A i ja se miejsce zaklepie, fajny temat, w sam raz na pierwsze kroki w ps:]
nicponim Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Napisano 17 Grudzień 2006 mam juz wstepny szkic (taki 0,5 minuty) i przy nim raczej zostane. Nic nie pokazuje narazie bo nie ma co, chcem tylko oglosic pomysl by jakas inna menda:p nie przechwycila- pomysl prosty- jeden wiking walczy z drugim,pozy postaci raczej dynamiczne, jeden jest wielki jak europa,drugi normalny, widok raczej w trojzbiegu bedzie,linia horyzontu zajebsicie nisko,no i to tyle-nie bede opisywal ze szczegolami jak to widze,bo na ogol wychodzi ze opis zajebisty az falus staje, a obrazek calkowicie odmienny- nie wiem czy sie wyrobie, bo jeszcze praktycznie nic nie zaczalem mazac i narazie sie nie zapowiada, ale tak czy siak zyczcie powodzenia!:]
miriam Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 a może byś tak sąsiad cosik zapodał ;), bo pisać umiesz nieźle :] cyt.: pomysl prosty- jeden wiking walczy z drugim,pozy postaci raczej dynamiczne, jeden jest wielki jak europa,drugi normalny, widok raczej w trojzbiegu bedzie,linia horyzontu zajebsicie nisko,no i to tyle-nie bede opisywal ze szczegolami jak to widze,bo na ogol wychodzi ze opis zajebisty az falus staje, a obrazek calkowicie odmienny- nie wiem czy sie wyrobie, bo jeszcze praktycznie nic nie zaczalem mazac i narazie sie nie zapowiada,
nicponim Napisano 19 Grudzień 2006 Autor Napisano 19 Grudzień 2006 no mowie,ze opis fajny,rysuny zazwyczaj gorsze:/ Naciskasz to masz-doslownie 2 minutowy szkic,taki zarys jak mniej wiecej sylwetki postaci beda wygladac- ten olbrzym za duzy bo je|>any prawie 4 metry ma:p (matka jego jakis chyba metanabol w cycach miala...) nie mam czasu- studia teraz pochlaniaja, sie malo robilo,to teraz przed sesjami trzeba nawalac;/
WWWoj Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 bardzo fajne ustawienie fajnie podkresla wielkosc zioma
miriam Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 no to teraz żeś dynamita zapodał - :D :D :D, niezła scenka ;)
nicponim Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Napisano 30 Grudzień 2006 Z gory wszystkich przepraszam ale nie wyrobie sie z rysunem. Mam sporo do roboty(projekty jakies itp), takze sry ale odpadam. Powedzenia ewrybady i mam nadzieje ze bede jedyna osoba ktora nie skonczy!
Wojpajek Napisano 31 Grudzień 2006 Napisano 31 Grudzień 2006 Chyba nie Ty jeden.... ja ostatnio też mam tyle do roboty (studia :/) że nie wiem czy znajde jeszcze troche czasu by usiąść i coś namalować.
Rekomendowane odpowiedzi