SCORPI Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 Ala mnie prosiła żebym jej misie pande narysował więc ćwiesze :) ile widziane komętarze i te de można też wrzucać własne wersje misiów .. jak narazie takie na szybko cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 Czadowa! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 Boskie!... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 Scorpi...powiedz prawde....czego Ty nie umiesz ?! :) bo w 2d i 3d powalasz... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 jezus maria! to jest cód na oczy normalnie pamela anderson bez stanika eee moze to neinajlepsze porownanie :) wymiatasz myslalem ze to zdiecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serinde Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 Gratuluję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 niom, bardzo fajne, bardzo trafne kolory i w ogole, trzymasz poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 Nie wiem czy wpadam w temat, ale postanowiłem dać tu swojego futrzaka i jedyne co mnie z panda scoripego łączy to że obrazek maznąłem dla dziewczyny :) Heh scorpi robisz speedy postępy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 Chomiczek sprzed 3 lat; kredki:) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 12 Październik 2003 Autor Share Napisano 12 Październik 2003 lol niezłe! :) a i dzięki :) kurcze ćwiecze ciągle i ćwicze : / nie długo znowu kilka obrazków poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 DruG fajny ten :) Tez dla kobiety rysowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 12 Październik 2003 Autor Share Napisano 12 Październik 2003 dobra taki dorbny szkicek, zawsze najpierw (prawie zawsze) na kartce robie później obrysowywuje tabletem (dobre dla ludzi którzy nie mają skanera ;) ) nio i coś takiego wyszło: niedługo dalszy rozwój pracki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 12 Październik 2003 Autor Share Napisano 12 Październik 2003 upad ide sie kompać później jescze zadko i spać i narazie wam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 Tiger: mozna tak powiedziec. Moja 7-letnia siostrzenica poprosila mnie, zebym jej narysowal chomika w jakims klasowym albumie. To byla moja pierwsza i ostatnia praca kredkami, a szkoda, bo to wspaniala technika. Ilustracja z ksiegi \"Przystepny kurs rysunku i malowania - 1\", str. 381 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 A co ta ładna dziewczynka ma do zwierzątek i pandy? To chyba jakaś nadinterpretacja tematu. A tak właściwie to Twoje DruG? Bo jak dla mnie piękny portret. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 Czytaj dokladnie :P To tylko przyklad, jak piekne efekty mozna osiagnac \"glupimi\" kredkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 No nie głupie te kredki DruG, naprawde piękna praca.Swego czsu tez bawiłem sie kredka ale nie zbyt długo..a szkoda, moze czas pomyslec i popracowac na nich raz jeszcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 tig, przeczytaj posta druga:) btw. swistak tez cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 Heh no zem przeczytał i gafe puscil :) A juz myslalem ze DruG rysowac umie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 :( Sprawiles mi przykrosc. Nastepnym razem sam sobie bedziesz nakrecal walki na wlosy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 A co te dwie pandy robią? Ta duża gniecie tą malutką a jej się podoba tak? Dobrze rozumuję? :)) tak mi się lekutko kojarzy :) sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 Originally posted by DruG Ilustracja z ksiegi \"Przystepny kurs rysunku i malowania - 1\", str. 381 Bo ja myślałem, że Ty tą ilustracje zrobiłeś do książki. Pozazdrościłem wam autoportretów i postanowiłem wreszcie zrobić własny. Z przekory i przez autoironie wrzucam go do działu ze zwierzętami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 buhahaa:).....na targach nie byles taki ryzy...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 13 Październik 2003 Autor Share Napisano 13 Październik 2003 wow! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 13 Październik 2003 Autor Share Napisano 13 Październik 2003 oki po zobaczeniu twojej postanowiłem zrobić na szybko (szybko) swoją :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 Ależ się SCORPI rozkręcił :) Całkiem inteligentna małpa wyszła, czego nie można powiedzieć o mojej. No i styl świetny. Troche do Biglebowskiego podobny. Pędzle podobne, czy jak..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 Niop Nierźle sobie radzi z tym tablecikiem :D Ta małpka na szybko barzdo fajnie wyszła jak ją widzę przypomina mi te z tarzana Disneya:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 mam tu dac nowa wersje krolika :-D.... ale nie wiem jeszcze was tu wszystkich razem z bigL(wtajemniczeni wiedza o co chodzi :-P)na czele zdoluje... :-C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 malpki tez czaderskie:) Witek, dawaj, najwyrzej pod mur postawie i rozstrzelam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 to sie dorzuce, czemu by nie, stare, z lutego chyba, jedna z pierwszych pracek tabletem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 Ale sliczna krowka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 Spoks, nic nie wywoluje we mnie takiej agresji jak pytanie \' A co to przedstawia?\' :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 Eeee... to jeszcze nic. Ja nienawidze: \"a kto to?\" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 13 Październik 2003 Autor Share Napisano 13 Październik 2003 Lori :) ale mi nie stety totalnie neiwyszedł :( bagno sie zrobiło :( spbróbuje kiedyś od poczatku bo podoba mi sie ta małpka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 13 Październik 2003 Autor Share Napisano 13 Październik 2003 aj zapomniałej jescze jednąpracke zapodać wczoraj zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 Wow! Małpka zrobiła na mnie piorunujące pierwsze wrażenie! Padające światło od razu każe zajrzeć małpce w oczy :) Świetne kolorki, szczególnie w okolicach głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 14 Październik 2003 Share Napisano 14 Październik 2003 gorylek jest bardzo bardzo git, a Lori, zmienil bys tlo i przyciemnil podbrzusze i cosik git tez by z tego wyszlo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 14 Październik 2003 Autor Share Napisano 14 Październik 2003 THX :) zrobie od nowa tą małpk później :) a tu tarsjusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 yy staram sie promieniowac pozytywna energie :o jak widac cos koslawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 Ładnie oDD ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 dzieki tig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Do glowy strzelil mi pomysl na przedstawienie tematu i oto moja psinka. GFY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Piesek fajniutki niezłe ujecie ale mi pracka lekko w lewo idzie ale to szczególik :) Fajniutki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Fajny psina i fajna praca. Może spróbuje swojego chociaż naszkicować. Jak Ty go utrzymałeś w miejscu? Wygląda jakby czytał książke. Sprytnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 Nie, on czyta moje nazwisko. Glupie bydle jeszcze sie nie nauczylo i sklada literka po literce, dlatego miale duzo czasu. Poza tym - nie wiem na ile ma to znaczenie - jest to pies moich marzen, ktory gdzies tam na mnie czeka, wiec tez nie musialem sie spieszyc. Tak czy inaczej lubie juz o nim mowic per \"moj\" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 Kark wiekszy ma od zadu twoje mazenie, piesdres:)? ja takiego znalem slodkiego, tylko on nos miala splaszczony, czarna byla z krawatem i w sumie bardziej przypominala prosiaczkonietoperza ale wmawiali mi ze psem jednak byla z rasy pitbulem francuskim, ja w to nie wierze zabardzo ale nic to, chlip, takmi sie na wspominki zebralo po zobaczeniu, chlip, chlip, :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 12 Listopad 2003 Autor Share Napisano 12 Listopad 2003 taki tam piesek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 12 Listopad 2003 Share Napisano 12 Listopad 2003 Uuu :) fajny i słodzitku :) Tyle ze mogłes lepiej podłoge zrobic bo sie perspektywa nie klei przez nia :) Pracuj dalej scorpi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 13 Listopad 2003 Share Napisano 13 Listopad 2003 zdolne z was bestie niesamowicie tyle wam powiem. ide sie zamknac w sobie i poplakac cicho w kaciku:P pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 Trochę się wiercił, ale jakoś się udało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi