Napisano 12 Październik 200321 l Ala mnie prosiła żebym jej misie pande narysował więc ćwiesze :) ile widziane komętarze i te de można też wrzucać własne wersje misiów .. jak narazie takie na szybko cuś
Napisano 12 Październik 200321 l Scorpi...powiedz prawde....czego Ty nie umiesz ?! :) bo w 2d i 3d powalasz... pozdr
Napisano 12 Październik 200321 l jezus maria! to jest cód na oczy normalnie pamela anderson bez stanika eee moze to neinajlepsze porownanie :) wymiatasz myslalem ze to zdiecie :)
Napisano 12 Październik 200321 l niom, bardzo fajne, bardzo trafne kolory i w ogole, trzymasz poziom.
Napisano 12 Październik 200321 l Nie wiem czy wpadam w temat, ale postanowiłem dać tu swojego futrzaka i jedyne co mnie z panda scoripego łączy to że obrazek maznąłem dla dziewczyny :) Heh scorpi robisz speedy postępy :)
Napisano 12 Październik 200321 l Autor lol niezłe! :) a i dzięki :) kurcze ćwiecze ciągle i ćwicze : / nie długo znowu kilka obrazków poleci
Napisano 12 Październik 200321 l Autor dobra taki dorbny szkicek, zawsze najpierw (prawie zawsze) na kartce robie później obrysowywuje tabletem (dobre dla ludzi którzy nie mają skanera ;) ) nio i coś takiego wyszło: niedługo dalszy rozwój pracki :)
Napisano 12 Październik 200321 l Autor upad ide sie kompać później jescze zadko i spać i narazie wam :)
Napisano 12 Październik 200321 l Tiger: mozna tak powiedziec. Moja 7-letnia siostrzenica poprosila mnie, zebym jej narysowal chomika w jakims klasowym albumie. To byla moja pierwsza i ostatnia praca kredkami, a szkoda, bo to wspaniala technika. Ilustracja z ksiegi \"Przystepny kurs rysunku i malowania - 1\", str. 381
Napisano 12 Październik 200321 l A co ta ładna dziewczynka ma do zwierzątek i pandy? To chyba jakaś nadinterpretacja tematu. A tak właściwie to Twoje DruG? Bo jak dla mnie piękny portret.
Napisano 12 Październik 200321 l Czytaj dokladnie :P To tylko przyklad, jak piekne efekty mozna osiagnac \"glupimi\" kredkami.
Napisano 12 Październik 200321 l No nie głupie te kredki DruG, naprawde piękna praca.Swego czsu tez bawiłem sie kredka ale nie zbyt długo..a szkoda, moze czas pomyslec i popracowac na nich raz jeszcze :)
Napisano 12 Październik 200321 l Heh no zem przeczytał i gafe puscil :) A juz myslalem ze DruG rysowac umie ;)
Napisano 12 Październik 200321 l :( Sprawiles mi przykrosc. Nastepnym razem sam sobie bedziesz nakrecal walki na wlosy :P
Napisano 12 Październik 200321 l A co te dwie pandy robią? Ta duża gniecie tą malutką a jej się podoba tak? Dobrze rozumuję? :)) tak mi się lekutko kojarzy :) sorki
Napisano 13 Październik 200321 l Originally posted by DruG Ilustracja z ksiegi \"Przystepny kurs rysunku i malowania - 1\", str. 381 Bo ja myślałem, że Ty tą ilustracje zrobiłeś do książki. Pozazdrościłem wam autoportretów i postanowiłem wreszcie zrobić własny. Z przekory i przez autoironie wrzucam go do działu ze zwierzętami.
Napisano 13 Październik 200321 l Autor oki po zobaczeniu twojej postanowiłem zrobić na szybko (szybko) swoją :)
Napisano 13 Październik 200321 l Ależ się SCORPI rozkręcił :) Całkiem inteligentna małpa wyszła, czego nie można powiedzieć o mojej. No i styl świetny. Troche do Biglebowskiego podobny. Pędzle podobne, czy jak..?
Napisano 13 Październik 200321 l Niop Nierźle sobie radzi z tym tablecikiem :D Ta małpka na szybko barzdo fajnie wyszła jak ją widzę przypomina mi te z tarzana Disneya:D Pozdr Giorgione
Napisano 13 Październik 200321 l mam tu dac nowa wersje krolika :-D.... ale nie wiem jeszcze was tu wszystkich razem z bigL(wtajemniczeni wiedza o co chodzi :-P)na czele zdoluje... :-C
Napisano 13 Październik 200321 l malpki tez czaderskie:) Witek, dawaj, najwyrzej pod mur postawie i rozstrzelam:)
Napisano 13 Październik 200321 l to sie dorzuce, czemu by nie, stare, z lutego chyba, jedna z pierwszych pracek tabletem.
Napisano 13 Październik 200321 l Spoks, nic nie wywoluje we mnie takiej agresji jak pytanie \' A co to przedstawia?\' :)
Napisano 13 Październik 200321 l Autor Lori :) ale mi nie stety totalnie neiwyszedł :( bagno sie zrobiło :( spbróbuje kiedyś od poczatku bo podoba mi sie ta małpka :)
Napisano 13 Październik 200321 l Wow! Małpka zrobiła na mnie piorunujące pierwsze wrażenie! Padające światło od razu każe zajrzeć małpce w oczy :) Świetne kolorki, szczególnie w okolicach głowy.
Napisano 14 Październik 200321 l gorylek jest bardzo bardzo git, a Lori, zmienil bys tlo i przyciemnil podbrzusze i cosik git tez by z tego wyszlo:)
Napisano 22 Październik 200321 l yy staram sie promieniowac pozytywna energie :o jak widac cos koslawo
Napisano 3 Listopad 200321 l Do glowy strzelil mi pomysl na przedstawienie tematu i oto moja psinka. GFY.
Napisano 3 Listopad 200321 l Piesek fajniutki niezłe ujecie ale mi pracka lekko w lewo idzie ale to szczególik :) Fajniutki :)
Napisano 3 Listopad 200321 l Fajny psina i fajna praca. Może spróbuje swojego chociaż naszkicować. Jak Ty go utrzymałeś w miejscu? Wygląda jakby czytał książke. Sprytnie ;)
Napisano 4 Listopad 200321 l Nie, on czyta moje nazwisko. Glupie bydle jeszcze sie nie nauczylo i sklada literka po literce, dlatego miale duzo czasu. Poza tym - nie wiem na ile ma to znaczenie - jest to pies moich marzen, ktory gdzies tam na mnie czeka, wiec tez nie musialem sie spieszyc. Tak czy inaczej lubie juz o nim mowic per \"moj\" ;)
Napisano 4 Listopad 200321 l Kark wiekszy ma od zadu twoje mazenie, piesdres:)? ja takiego znalem slodkiego, tylko on nos miala splaszczony, czarna byla z krawatem i w sumie bardziej przypominala prosiaczkonietoperza ale wmawiali mi ze psem jednak byla z rasy pitbulem francuskim, ja w to nie wierze zabardzo ale nic to, chlip, takmi sie na wspominki zebralo po zobaczeniu, chlip, chlip, :)
Napisano 12 Listopad 200321 l Uuu :) fajny i słodzitku :) Tyle ze mogłes lepiej podłoge zrobic bo sie perspektywa nie klei przez nia :) Pracuj dalej scorpi :)
Napisano 13 Listopad 200321 l zdolne z was bestie niesamowicie tyle wam powiem. ide sie zamknac w sobie i poplakac cicho w kaciku:P pzdr