illy Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 http://film.wp.pl/cid,456,id,25571,film_zwiastun.html?rfbawp=1166183203.786 bylo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Ja tego wcześniej nie widziałem :) Fajny zwiastun. Miło się zapowiada. Szkoda że jeszcze tyle czasu zostało do premiery... Dzięki illy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Daliby sobie spokój z odgrzewaniem starych, zużytych pomysłów. Zapowiada się kolejna komercyjna tandeta, zupełnie jakby poprezednia nie wystarczyła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 No i zostałem uprzedzony. Może będzie dobry humorek. Zobaczymy czy ludzie z DreamWorks mają jeszcze jakieś fajne pomysły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2006 Nom, mi dwojka tez nie podeszla ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 fabula jak zawsze w sequelach jest naciagana np. w dwojce shreku :( ale i tak pewnie obejze chocby popatrze sobie na grafike :) choc smiesznie zapewne bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Fabuła w drugiej części była naciągana, a w trzeciej wygląda na jeszcze bardziej, ale mimo tego 2-ka była śmieszna, a o to chodzi :) Poza tym, nawet jak wam fabuła nie podchodzi, to zawsze można grafiką oczy nacieszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 nielot & streaker dobrze powiedziane (napisane ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 2 byla slaba 3 bedzie beznadziejna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi