Napisano 12 Październik 200321 l Oto kilka projektow wrzutow zprzed 2 lat..ogolnie zabawa z kolorami i brylami na papierze....na ktorym te prace zostaly na zawsze gdyz moja kariera writerska do tej pory sie nie zmaterializowala..bu.. no nie wiem co jeszcze dodac... ;) luknijcie i zopiniujcie
Napisano 12 Październik 200321 l Jest mi to zupełnie obcy temat, więc nie obraź się plis, ale napiszę może tylko, że nie mogę się doczytać :( A co do samych projektów, to ten kolorowy jest cool. To są takie gryzgoły, czy jakieś słowa?? ehh... nic tu nie widzę :(
Napisano 12 Październik 200321 l Autor Dobra narazie tyle... tak tu cos pisze...ale z zalozenia raczej ciezko odczytac...
Napisano 5 Listopad 200321 l Widać, że stay gaficiarz z ciebie...;) Grafy 1 klasa...aż by się chciało mieć takie na swoim bloku...:| Pozdr
Napisano 5 Listopad 200321 l Sprzed 2 lat mówisz. Może wrzuć też coś nowego. Fajne, warto obejrzeć. Pozdrowionka:)
Napisano 5 Listopad 200321 l Oki, to teraz ja sie uczepie:): nazwa dzialu... i lektura: http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6269