DzIK-sTAr Napisano 12 Październik 2003 Napisano 12 Październik 2003 Oto kilka projektow wrzutow zprzed 2 lat..ogolnie zabawa z kolorami i brylami na papierze....na ktorym te prace zostaly na zawsze gdyz moja kariera writerska do tej pory sie nie zmaterializowala..bu.. no nie wiem co jeszcze dodac... ;) luknijcie i zopiniujcie
dr Ug Napisano 12 Październik 2003 Napisano 12 Październik 2003 Takie rzeczy chyba lepiej wygladaja na murze :/
Kris_R Napisano 12 Październik 2003 Napisano 12 Październik 2003 Jest mi to zupełnie obcy temat, więc nie obraź się plis, ale napiszę może tylko, że nie mogę się doczytać :( A co do samych projektów, to ten kolorowy jest cool. To są takie gryzgoły, czy jakieś słowa?? ehh... nic tu nie widzę :(
DzIK-sTAr Napisano 12 Październik 2003 Autor Napisano 12 Październik 2003 Dobra narazie tyle... tak tu cos pisze...ale z zalozenia raczej ciezko odczytac...
Falcrum Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Widać, że stay gaficiarz z ciebie...;) Grafy 1 klasa...aż by się chciało mieć takie na swoim bloku...:| Pozdr
trzy budziki Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Sprzed 2 lat mówisz. Może wrzuć też coś nowego. Fajne, warto obejrzeć. Pozdrowionka:)
biglebowsky Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Oki, to teraz ja sie uczepie:): nazwa dzialu... i lektura: http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6269
Rekomendowane odpowiedzi