maciekG Napisano 15 Grudzień 2006 Napisano 15 Grudzień 2006 mialem ciezki tydzien chyba...wybaczcie :)..czasem musze sobie cos glupiego namazac.. 35x50 akwarela
kubi Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 knur ładny ale inny kolor tła powinien być, bo czerwony strasznie rzuca sie w oczy.
Master Kiełbaster Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 pewnie to jeden z tych dni w miesiącu.
mant-raz Napisano 18 Grudzień 2006 Napisano 18 Grudzień 2006 zgadzam sie z Kubą, tlo odciaga wzrok od knura, zamienilbym kolorami knura z tłem :) poza tym pomysl i technika bardzo fajne.
Gość obo Napisano 18 Grudzień 2006 Napisano 18 Grudzień 2006 Wywal tło, tzn. zmień je. Tło odciąga uwage od świniaka i jeszcze mi kojarzy się z jego krwią, i tak jak ktoś miałby go właśnie przerobić na szynke...
maciekG Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Napisano 18 Grudzień 2006 hej dzieki za komenty.. zgodze sie z tlem..prawde mowiac to nie mialem na nie wogole pomyslu..wiec maznalem na czuja i nie wyszlo.. :) przyznaje sie..no tylko wywalic to go teraz nie moge..:) tzn. moglbym probowac wrzucic to pod prysznic i wymyc ale to daje najczesciej marne efekty i papier sie niszczy..
miriam Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 eeee no nie przesadzajcie, tło jest spoko, klimacik jak w rzeźni :D mi się podoba . . . Pozdrawiam
Rzool Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 No... Knur wymiata - nawet podobny ;P Nie będę chwalił przesadnie, bo skromność zabrania :). Powodzenia dalej.
Rekomendowane odpowiedzi