Napisano 15 Grudzień 200618 l mialem ciezki tydzien chyba...wybaczcie :)..czasem musze sobie cos glupiego namazac.. 35x50 akwarela
Napisano 16 Grudzień 200618 l knur ładny ale inny kolor tła powinien być, bo czerwony strasznie rzuca sie w oczy.
Napisano 18 Grudzień 200618 l zgadzam sie z Kubą, tlo odciaga wzrok od knura, zamienilbym kolorami knura z tłem :) poza tym pomysl i technika bardzo fajne.
Napisano 18 Grudzień 200618 l Wywal tło, tzn. zmień je. Tło odciąga uwage od świniaka i jeszcze mi kojarzy się z jego krwią, i tak jak ktoś miałby go właśnie przerobić na szynke...
Napisano 18 Grudzień 200618 l Autor hej dzieki za komenty.. zgodze sie z tlem..prawde mowiac to nie mialem na nie wogole pomyslu..wiec maznalem na czuja i nie wyszlo.. :) przyznaje sie..no tylko wywalic to go teraz nie moge..:) tzn. moglbym probowac wrzucic to pod prysznic i wymyc ale to daje najczesciej marne efekty i papier sie niszczy..
Napisano 19 Grudzień 200618 l eeee no nie przesadzajcie, tło jest spoko, klimacik jak w rzeźni :D mi się podoba . . . Pozdrawiam
Napisano 19 Grudzień 200618 l No... Knur wymiata - nawet podobny ;P Nie będę chwalił przesadnie, bo skromność zabrania :). Powodzenia dalej.