artur728 Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Witam Przez bardzo długi czas szukałem ciekawego modelu do wykonania i w końcu znalazłem. Czeka mnie bardzo dużo pracy i mam nadzieję że bedzie się wam podobał. Liczę na wasze sugestie co do modelu. Pozdro 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Narazie dobrze tylko moim zdaniem tam w jednym miejscu jest krzywo niewiem czy tak mam być,idziesz w dobra strone :d ..czekam na więcej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaNTOMAS Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Zapowiada się świetnie, mała prośba nie rób go w maskowaniu iraku. Świetnie by wyszedł jako czoł gwardi narodowej: http://www.mil.state.or.us/images/VetDay/2000/VDay2.jpg Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur728 Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2006 Najpierw chcę wykonać poprawnie model a dopiero pózniej będę się zastanawiał nad jego ubarwieniem. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba711 Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Za pomysl masz 6 bo czolg jest super. Postepy pracy oceniam na 5. Czekamy na kolejne rendery. Pamietaj ze diabel tkwi w szczegolach jesli mowa o militariach, wiec pozostaje tylko zyczyc Ci duzo cierpliwosci. I pracuj pracuj pracuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Equilibrium` Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Okrutnie brzydki czołg :P Popraw przednią osłonę ukł. jezdnego (1 fotka), bo jest troche kanciasta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur728 Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2006 Okrutnie brzydki czołg :P Popraw przednią osłonę ukł. jezdnego (1 fotka), bo jest troche kanciasta :) Hmm nie wiem czy to jest brzydki czołg. Mi się wydaje że jest bardzo ciekawy. A jeśli chodzi o pierwszy render to jest on robiony w dużym powiekszeniu i dlatego widać kanty przy renderze. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur728 Napisano 24 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2006 Witam po małej przerwie. Zabieram się ostro do pracy. Zrobiłem tylne swiatło wraz z jego osłoną i pracuję nad zakończeniem całego tyłu czołgu. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi