Napisano 16 Grudzień 200618 l Witam Przez bardzo długi czas szukałem ciekawego modelu do wykonania i w końcu znalazłem. Czeka mnie bardzo dużo pracy i mam nadzieję że bedzie się wam podobał. Liczę na wasze sugestie co do modelu. Pozdro
Napisano 16 Grudzień 200618 l Narazie dobrze tylko moim zdaniem tam w jednym miejscu jest krzywo niewiem czy tak mam być,idziesz w dobra strone :d ..czekam na więcej..
Napisano 16 Grudzień 200618 l Zapowiada się świetnie, mała prośba nie rób go w maskowaniu iraku. Świetnie by wyszedł jako czoł gwardi narodowej: http://www.mil.state.or.us/images/VetDay/2000/VDay2.jpg Pozdrawiam!
Napisano 16 Grudzień 200618 l Autor Najpierw chcę wykonać poprawnie model a dopiero pózniej będę się zastanawiał nad jego ubarwieniem. Pozdro
Napisano 16 Grudzień 200618 l Za pomysl masz 6 bo czolg jest super. Postepy pracy oceniam na 5. Czekamy na kolejne rendery. Pamietaj ze diabel tkwi w szczegolach jesli mowa o militariach, wiec pozostaje tylko zyczyc Ci duzo cierpliwosci. I pracuj pracuj pracuj.
Napisano 16 Grudzień 200618 l Okrutnie brzydki czołg :P Popraw przednią osłonę ukł. jezdnego (1 fotka), bo jest troche kanciasta :)
Napisano 17 Grudzień 200618 l Autor Equilibrium` napisał: Okrutnie brzydki czołg :P Popraw przednią osłonę ukł. jezdnego (1 fotka), bo jest troche kanciasta :) Hmm nie wiem czy to jest brzydki czołg. Mi się wydaje że jest bardzo ciekawy. A jeśli chodzi o pierwszy render to jest on robiony w dużym powiekszeniu i dlatego widać kanty przy renderze. Pozdro.
Napisano 24 Grudzień 200618 l Autor Witam po małej przerwie. Zabieram się ostro do pracy. Zrobiłem tylne swiatło wraz z jego osłoną i pracuję nad zakończeniem całego tyłu czołgu. Pozdro