Lodox Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 Moj problem wyglada tak, jak mam sie pozbyc tego czerwonego pola? powoduje one deformacje tego wlasnie kawalka klatki piersiowej u mojego ludzika. Nie da sie go w ogole ruszyc, skasowac, przesunac. Co mam z nim zrobic? Zalaczam takze siatke zeby mozna bylo zobaczyc jak ulozone sa kosci (pewnie zle bo to moja pierwsza proba, dlatego prosze o podpowiedzenie co robie zle :()
streaker Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 Wchodzisz w edycje werteksów, zaznaczasz te felerne i klikasz exclude, albo jeśli nie chce działać (a czasami nie chce) to ustawiasz wagi na 0
jaras Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 albo z tego co tu widze to wystarczy troszkę zmniejszyć zasięg oddziaływania envelopów , tak żeby nie obejmowały tych vertexów
KLICEK Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 Streaker dokladnie czasem niechce, wtedy trzeba zmienic wartosc wagi i dopiero kliknac na exclude ;)
Lodox Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Napisano 16 Grudzień 2006 dzieki wielkie juz sobie poradzilem :)
Rekomendowane odpowiedzi