Napisano 13 Październik 200321 l Ja i kolega postanowilismy zrobic sobie taka mini bitwe, inni koledzy wybrali nam auto, troche stare. Mamy wykonać Ford\'a T - Nadwozie - Podwozie - Kokpit i inne rzeczy. Autorzy: A-D-e-X Shaft Rozpoczelismy 2 tygodnie temu oto wyniki mojej pracy (prace shafta wkrotce) Komentujcie PS. Sorki ze z lakierem :-)
Napisano 13 Październik 200321 l a daj render bez lakieru bo troche sie tu bryla w tych odbiciach gubi
Napisano 13 Październik 200321 l a daj render bez lakieru bo troche sie tu bryla w tych odbiciach gubi
Napisano 13 Październik 200321 l też chciałem robic ten samochód z okazji 100 lecia forda ( ciekawe czy wiecie :P) jest on świetny :] widze ze to wersje doctor\'s coupe ;) narazie nieżle ale lakier jest koszmatny i wszystko zakrywa daj bez lakieru
Napisano 14 Październik 200321 l toszke za obly :) ten co prawda lezy i kwiczy juz od pewnego czasu (swinia ma pierwszenstwo) ale popatrz (oczywiscie kabina zafejkowana
Napisano 14 Październik 200321 l A-D-e-X sorki ze nie chcialo mi sie logowac ale: 1. co to za perspektywa? 2. co to za proporcje? 3. co to za kabina? twoj jakis dziwny :-)