skok-kuba Napisano 13 Październik 2003 Napisano 13 Październik 2003 nie wiem czemu ale w przestrzeni modelu nie wyswietla mi nalozonego materiału. Nie moge np.rołożyć cegły na ścianie. W próbkach materiału cegłą jest widoczna także na materialev-rayowym nie moge jej po prostu obejrzec i rozlokowac na obiekcie. prosze o pomoc bo wykonywanie 20 probnych renderingów zajmuje mnostwo czasu.
@seba@ Napisano 13 Październik 2003 Napisano 13 Październik 2003 Skoro w material editoze ci wyswietla oraz sie renderuje, to napewno nie jest wina v-raya. Sprobuj wejsc do parametrow bitmap\'y i tam wcisnac show in viewport (taki kwadracik w szachownice), musi zadzialac.
adamkos Napisano 13 Październik 2003 Napisano 13 Październik 2003 u mnie czasami podglad materialow w z materialem vraya sie pieprzy. wtedy daje edit mesh selektuje jakis element zeby zrobil sie czerwony i odznaczam i wszystko znowu gra.
PENdzel Napisano 14 Październik 2003 Napisano 14 Październik 2003 hehe pierwsze slysze o takich problemach :)
adamkos Napisano 14 Październik 2003 Napisano 14 Październik 2003 taki problem wystepuje u mnie tylko z maxtremami.
Rekomendowane odpowiedzi