Łukasz Jaskólski Napisano 13 Październik 2003 Napisano 13 Październik 2003 Witam. Wrzucam w sieć trochę swojej twórczości rysunkowej. Rysunek z chatkami w górach wykonałem na podstawie pocztówki (okolice Giewontu), a ten z wielbłądami, ze zdjęcia w National Geographic , reszta jest całkowicie moja. Pozdrawiam.
KimO Napisano 13 Październik 2003 Napisano 13 Październik 2003 2 i 3 nie b. mi podchodza... 4 jakis taki dretwy i statyczny, ale reszta IMO swietna... zwlaszcza 6! DODANE- przy pisaniu tego posta istnialy prace tylko 1-6
Cpt.Obvious Napisano 13 Październik 2003 Napisano 13 Październik 2003 1 i 10 zdecydowanie wypadaja najciekawiej (fajne sa :) ), reszta jest imo niewyrazna i zbyt chaotyczna. Trzeba sie napatrzec zeby zobaczyc cos wiecej a to nie wplywa dobrze na pracki. :)
BLUKA Napisano 13 Październik 2003 Napisano 13 Październik 2003 bardzo fajnie radzisz sobie z postaciami i ogolnie rysunkiem ale zwroc uwage na kontrastowanie planow wszystko jest zaszare - malo urozmaicone walorowo, pozdrawiam
Gotham Napisano 13 Październik 2003 Napisano 13 Październik 2003 Ponownie widzę symptom zawalenia.... ;) Więc paradoksalnie nie spodziewaj się wielu postów. Mi się twoje prace podobają, są wykończone i ciekawe. Gratuluję.
Krzysztof Kucharz Napisano 14 Październik 2003 Napisano 14 Październik 2003 Kolekcja mieczy bardzo bardzo fajna. Tak trzymać!
giorgione Napisano 14 Październik 2003 Napisano 14 Październik 2003 moim zdaniem 5, 7 bardzo ciekawe - szczególnie 5 mi sie podoba- kolekcja mieczy również jest imponująca :D I`m impressed :D Pozdr Giorgione
KimO Napisano 14 Październik 2003 Napisano 14 Październik 2003 Ja sie lubuje w prawie wszystkim co podchodzi pod fantasy (tylko bron Boze nie jakies wrozki z bajki czy cos!) a w takim wydaniu, MNIAM! Przypomina troche szkice robocze do Baldura PS. Post oczywiscie dotyczy takze towjego innego tematu \"druga czesc\"
Falcrum Napisano 14 Październik 2003 Napisano 14 Październik 2003 No badzo ładnie ci wychodzi rysowanie ;)...badzo fajna jest 1, a 10 ma nawet tochę klimatu...:) Powodzenia w dalszych szkicach... ;) Pozdr
darkelf Napisano 14 Październik 2003 Napisano 14 Październik 2003 fajne wszystkie rysuneczki, tylko skan troche dupawy, i wyszlo strasznie pixelowato... ale mi sie podoba 6 i 5 pracka, fajnie uchwycone i taka niedbala kreska :)... fajnie :D.
b0ber Napisano 16 Październik 2003 Napisano 16 Październik 2003 1 i miecze niszcza kompletnie ;} reszta tez jest kul :D
Rekomendowane odpowiedzi