Napisano 13 Październik 200321 l Witam. Wrzucam w sieć trochę swojej twórczości rysunkowej. Rysunek z chatkami w górach wykonałem na podstawie pocztówki (okolice Giewontu), a ten z wielbłądami, ze zdjęcia w National Geographic , reszta jest całkowicie moja. Pozdrawiam.
Napisano 13 Październik 200321 l 2 i 3 nie b. mi podchodza... 4 jakis taki dretwy i statyczny, ale reszta IMO swietna... zwlaszcza 6! DODANE- przy pisaniu tego posta istnialy prace tylko 1-6
Napisano 13 Październik 200321 l 1 i 10 zdecydowanie wypadaja najciekawiej (fajne sa :) ), reszta jest imo niewyrazna i zbyt chaotyczna. Trzeba sie napatrzec zeby zobaczyc cos wiecej a to nie wplywa dobrze na pracki. :)
Napisano 13 Październik 200321 l bardzo fajnie radzisz sobie z postaciami i ogolnie rysunkiem ale zwroc uwage na kontrastowanie planow wszystko jest zaszare - malo urozmaicone walorowo, pozdrawiam
Napisano 13 Październik 200321 l Ponownie widzę symptom zawalenia.... ;) Więc paradoksalnie nie spodziewaj się wielu postów. Mi się twoje prace podobają, są wykończone i ciekawe. Gratuluję.
Napisano 14 Październik 200321 l moim zdaniem 5, 7 bardzo ciekawe - szczególnie 5 mi sie podoba- kolekcja mieczy również jest imponująca :D I`m impressed :D Pozdr Giorgione
Napisano 14 Październik 200321 l Ja sie lubuje w prawie wszystkim co podchodzi pod fantasy (tylko bron Boze nie jakies wrozki z bajki czy cos!) a w takim wydaniu, MNIAM! Przypomina troche szkice robocze do Baldura PS. Post oczywiscie dotyczy takze towjego innego tematu \"druga czesc\"
Napisano 14 Październik 200321 l No badzo ładnie ci wychodzi rysowanie ;)...badzo fajna jest 1, a 10 ma nawet tochę klimatu...:) Powodzenia w dalszych szkicach... ;) Pozdr
Napisano 14 Październik 200321 l fajne wszystkie rysuneczki, tylko skan troche dupawy, i wyszlo strasznie pixelowato... ale mi sie podoba 6 i 5 pracka, fajnie uchwycone i taka niedbala kreska :)... fajnie :D.