Napisano 19 Grudzień 200618 l Witam wszystkich na forum. Postanowiłem zamieścić może jeszcze nie do końca finished ale już 99% syrenkę 104. Czekam na opinie i konstruktywną krytykę. pozdrawaim a oto link: www.radq.uiw.pl/syrenka.jpg
Napisano 19 Grudzień 200618 l Skoro nieukonczone to po co do finished wrzucasz? ladny modelling ale nad renderem jeszcze moglbys popracowac
Napisano 19 Grudzień 200618 l Jest zawieszona trochę za nisko, a koła powinny być głębiej wpuszczone w nadkola.
Napisano 19 Grudzień 200618 l bardzo ładnie, czysto wymodelowana syrenka, ale nad renderem musisz jeszcze popracować i będzie super :) trzeba poprawić: -lakier -> za mocno odbija otoczenie i kolor powinin być bardziej "naturalny" jak dla syrenki (np. biały, wyblakły żółty) - materiał opony, jest za ciemny i za czysty (na oponie chyba nie ma bierznika, też by sie przydał) - materiał szyb też możnaby było podciągnąć lampy ładnie wyglądają :)
Napisano 19 Grudzień 200618 l To samo co powyżej :] Materiał szyb i opon jakiś taki mało real jest :]
Napisano 19 Grudzień 200618 l materiał szyb beznadziejny, lakier sztuczny i oświetlenie nie trafione :* i wnętrza chyba brak (no chyba że orginał też ma w środku gołą blachę :P )
Napisano 19 Grudzień 200618 l Autor Dzięki wszystkim za opinie. Pecet - oglądałem Twoje pracki na forum i muszę przyznać że dają radę. Może dasz mi kilka rad jak przygotować materiały. Nie wiem w czym renderujesz ja próbuje swoich sił w vray-u.
Napisano 19 Grudzień 200618 l hehe thnx :) ja renderuje tylko w mentalu co moge Ci poradzić hmm zmień kolor i zmniejsz reflections, materiał kół troche rozjaśnij (żeby nie były czarne tylko takie ciemno brązowe) dorób bierznik, a szyby zrób tak żeby też odbijały to hdri co jest na lakierze
Napisano 20 Grudzień 200618 l syrenka ladna,ale wnetrze ubogie i to ma wplyw na ocene calosci,i te zdiecia tez nie pasuja zbytnio..pozdro
Napisano 19 Luty 200718 l Autor Witam ponownie po długiej przerwie w miedzy czasie wprowadziłem kilka poprawek Teraz auto prezentuje się tak:Syrena 104
Napisano 20 Luty 200718 l Jest lepiej to fakt, ale wciąż dość nienaturalnie... Bardzo ładny modelik! Syrenki chyba nie były tak nisko zawieszone, chyba że ta ma sportowe zawieszenie he he :) Wnętrze felg wygląda jakby nie miało przypisanego materiału...