Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

to nie jest wip? gdzie studio i wszytko praca jak dla mnie wykonana w 60% aha praca wykonana bardzo słabo...tzn model jeszcze może być ewentualnie ale reszta nie istniaje...

Napisano

yyy... wiesz, popatrz jeszcze raz na swoje rendery, potem wróć do wipa, a za jakiś czas zaskocz nas wyjątkowymi "fotami" w finished works ;)

i lusterka popraw

Napisano

sloqer - thX :) specjalnie dla Ciebie zmodyfikowałem tylni zderzak :)

Oto efekt :)

ibiza29bf5.th.jpg

P.S.

W PRZYSZŁYM TYG. POWINIENEM DODAĆ JUŻ TOTALNIE OSTATNIE RENDERY

Pozdrawiam :)

Napisano

Ja również jestem na nie. Ale życzę powodzenia i mam nadzieję że następnym razem wyjdzie Ci lepiej ;)

Napisano

To mi napiszcie co jest nie tak, ja sie staram tu jak najlepiej, i tak to jest najleprzy z moich dotychczasowych modeli i renderów, więc napiszcie prosto z mostu co jest nie tak, a nie będziecie sie czarować !!!!!

Napisano

Javor, to powiedz mi co ja mam wywalić zeby to nie był jak wy to nazywacie "wiejski tuning" ??? wiesz, mi np sie to podoba, jestem zapalonym tuningowcem, i zawsze będe auta w maxie delikatnie, a czasem mocno tuningował,

Napisano

heh :)

a więc wydaje mi się że powinieneś wywalić neony, brewki, grill lepiej by wyglądał czarny, na felgach przydały by się śruby, no i niewiem czego na szybach zrobiłeś rozmazane odbicia?

na neony i brewki poprostu jestem uczulony i uważam że to totalna głupota, więc i cała praca traci wtedy na powadze :)

Napisano

javor dobrze mówi (pisze), a tak do tego przydałoby się studio pożadne a nie tylko plane ;) a jeśli już tak koniecznie chcesz hdri to daj lepsze a nie takie rozmazane i postaraj się zrobić jakieś proste otocznie bo troche głupio wygląda render "studyjny" jak w karoseri odbijają się jakieś budynki, drzewa itp.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności