Napisano 19 Grudzień 200618 l Witam, zamieszczam pierwsze foty ukończonego modelu Seat Ibiza :) Na dniach bendą nowe foty :)
Napisano 19 Grudzień 200618 l to nie jest wip? gdzie studio i wszytko praca jak dla mnie wykonana w 60% aha praca wykonana bardzo słabo...tzn model jeszcze może być ewentualnie ale reszta nie istniaje...
Napisano 20 Grudzień 200618 l yyy... wiesz, popatrz jeszcze raz na swoje rendery, potem wróć do wipa, a za jakiś czas zaskocz nas wyjątkowymi "fotami" w finished works ;) i lusterka popraw
Napisano 20 Grudzień 200618 l niektóre miejsca całkiem realistycznie wyglądajom ale jak sie patrzy na całość to słabiutko
Napisano 21 Grudzień 200618 l Lol wypas mój ulubiony samochodzik wyszedl ciekawie ale tylny zderzak psuje calosc obniż albo zmien go. pozdro
Napisano 21 Grudzień 200618 l Autor sloqer - thX :) specjalnie dla Ciebie zmodyfikowałem tylni zderzak :) Oto efekt :) P.S. W PRZYSZŁYM TYG. POWINIENEM DODAĆ JUŻ TOTALNIE OSTATNIE RENDERY Pozdrawiam :)
Napisano 23 Grudzień 200618 l Autor Witam, Zamieszczam ostateczny render Ibizy :) Zapraszam Do Komentowania :)
Napisano 24 Grudzień 200618 l Ja również jestem na nie. Ale życzę powodzenia i mam nadzieję że następnym razem wyjdzie Ci lepiej ;)
Napisano 24 Grudzień 200618 l Autor To mi napiszcie co jest nie tak, ja sie staram tu jak najlepiej, i tak to jest najleprzy z moich dotychczasowych modeli i renderów, więc napiszcie prosto z mostu co jest nie tak, a nie będziecie sie czarować !!!!!
Napisano 24 Grudzień 200618 l wywal ten "wiejski tuning", zrób jaśniejsze tło, mniej błyszczacy lakier i bedzie OK :P
Napisano 24 Grudzień 200618 l Autor Javor, to powiedz mi co ja mam wywalić zeby to nie był jak wy to nazywacie "wiejski tuning" ??? wiesz, mi np sie to podoba, jestem zapalonym tuningowcem, i zawsze będe auta w maxie delikatnie, a czasem mocno tuningował,
Napisano 24 Grudzień 200618 l heh :) a więc wydaje mi się że powinieneś wywalić neony, brewki, grill lepiej by wyglądał czarny, na felgach przydały by się śruby, no i niewiem czego na szybach zrobiłeś rozmazane odbicia? na neony i brewki poprostu jestem uczulony i uważam że to totalna głupota, więc i cała praca traci wtedy na powadze :)
Napisano 24 Grudzień 200618 l javor dobrze mówi (pisze), a tak do tego przydałoby się studio pożadne a nie tylko plane ;) a jeśli już tak koniecznie chcesz hdri to daj lepsze a nie takie rozmazane i postaraj się zrobić jakieś proste otocznie bo troche głupio wygląda render "studyjny" jak w karoseri odbijają się jakieś budynki, drzewa itp.
Napisano 24 Grudzień 200618 l Autor javor ok, specjalnie dla ciebie zrobie renderka, bez neonów, zmienie felgi, materiał na szybach, no i moze będzie lepiej :)
Napisano 28 Grudzień 200618 l już jest lepiej ale te odbicia na masce są brzydkie, wydaje się przez nie że model jest pogięty. zrób może też jaśniejsze to studio. http://www.3dm3.com/tutorials/carrender/
Napisano 28 Grudzień 200618 l masz złą filozofię robienia lakieru... zmiana kolorku tu nic nie zmieni :p (poza kolorkiem) :P