Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!!

To moja pierwsza mini bitwa xD Tak wiec planuje zrobic przesympatycznego Minsc'a i jego chomika Boo xD. Niestety wiecj niz portret na necie nie znalazlem bedzie trzeba wymyslec reszte ciała, byc moze to bedzie 1 odwzorowanie jego calej postaci xD

minsc.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

przeciez masz skriny w baldurku to po kiego grzyba smigac na zywca? zrob takiego jakim sie do ciebie przylacza - bez zadnych addonow zdobytych w trakcie gry :D najlepsiejszy taki ! aaa - i ofk Boo ma byc !

Napisano

Dokładnie, Offca ma rację. W grze koleś jes troche mały i nie widać szczegułów, ale od czego masz wyobraźnie.

Napisano
  • Autor

No to i tak na 1 wychodzi xD w grze tez nic nie widac xD czyli i tak msuze wymodelowac klasyczengo czlowieka z glowa Minsca xD

Niestety raczej nie rzuce normalek moj komp sie nie nadaje xD

Napisano
  • Autor

nom xD to byly czasy a nie teraz jakies gry z wypasona grafika ale bez tego klimatu i tej grywalnosci xD Az sie lezka w oku kreci, zaczynam sciagac te gry !! Nie ma bata !! xD A BG sobie chyba tez przejde po raz ktorys xD

Napisano

Głupoty gadacie, za 5 lat będzie się mówiło noo, dawniej to były gry, NWN2, czy Gothic3, nie to co teraz :P

Napisano

empeck: znaczy się za 5 lat będą jeszcze gorsze gry niz teraz ? O,o

Chomik na tym koncepcie wygląda extra, tak... chaotic evil :)

Eh, BG... jak to wyszlo to mój komp umarl jak to zobaczyl, trzeba bylo do kumpla biegać grać :)

Napisano

Nie. Znaczy że 'kiedyś było lepiej' :P

A BG dobry był, jedyny RPG który mnie wciągnął na dłużej niż 10 minut. Świetna gra.

Napisano

dobrze gadasz empeck ;)

swietny ten koncept glowy :D

gierki nie znam (jak wiekszosci tutaj) :D ale zycze powodzenia

pozdro

Napisano

Heh świetny pomysł Najpotężniejsze stworzenie w kosmocie i jego ziemski pomagier.

Napisano
...Najpotężniejsze stworzenie w kosmocie...

Pod warunkiem, że się je taśmą klejącą obwiąże XD

Napisano

powracajac co bedzie za 5 lat i jak bedziemy wspominac obecne gry ktos kto zaczał przygodne z grami niedawno pewnie bedzie wspominac z lezka w oku jak empek napisal gothica 3, NWN2itp . Starzy wyjadacze niestety niezapomna klasykow danych gatunkow i zeczywiscie lezka w oku sie kreci jak pomysle sobie ile zarwalem nocek dla tekich gier jak: C&C: Red Alert, Duke Nuke 3D, starcraft, BG, Diablo, Comandos itp itd i mozna by tak w nieskonczonosc. Miło czasem powspominac stare czasy :)

Napisano

Badursy i Infinite Engine to najlepsze co stworzyli - i jak mowi Infinite - beda trwaly w nieskonczonosc... szkoda ze juz nie robia rpg na Infinite...naj naj naj silnik do gier rpg :D o !a Minsc... ziom gicior jest - jeszcze z gadajacym meiczem z BG2 tworzyli piekna pare :D

robisz cos ?:>

Napisano

ej a ja z ciekawości to zainstalowałem...ten kolo z chomikiem to nieżle ma pod sufitem krzywo :D ale gierka mi sie nie podobała...na treningu jakiegoś kryształka znależć nie mogłem lol...no ale ja nie o tym...kiedy modelik ?

Napisano
  • Autor

HeH modelik w trakcie nie wiem czy sie wyrobie teraz jeszcze szkola :/ naprawde nie wiem kiedy. Chyba ze naprawde poczuje jakis przyplyw sil i checi xD Mysle ze jakbym sie wziol solidnie do roboty to bym skonczyl model sam juz za 2-3 dni

Napisano
  • Autor

Aktualka xDDD Niestety musialem calosc od nowa modelowac bo mi tamten plik przepadl przy reinstalce Maxa :// Moze sie wyroie jednak xDDD No coz prosze o komenty przedewszytkim xD Wiem ze malo ale coz xD

1.jpg1.jpg

2s.jpg2s.jpg

PS. Sory za post pod postem XD

Napisano

nie wiem gdzie przód gdzie tył. a ręce sa jak szpony specjalnie czy przypadkiem? bo troche mi sie z dłońmi ravena by Killst4r/Bad Moon kojaża.