Grimor Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 Witam!! To moja pierwsza mini bitwa xD Tak wiec planuje zrobic przesympatycznego Minsc'a i jego chomika Boo xD. Niestety wiecj niz portret na necie nie znalazlem bedzie trzeba wymyslec reszte ciała, byc moze to bedzie 1 odwzorowanie jego calej postaci xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 przeciez masz skriny w baldurku to po kiego grzyba smigac na zywca? zrob takiego jakim sie do ciebie przylacza - bez zadnych addonow zdobytych w trakcie gry :D najlepsiejszy taki ! aaa - i ofk Boo ma byc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Dokładnie, Offca ma rację. W grze koleś jes troche mały i nie widać szczegułów, ale od czego masz wyobraźnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grimor Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2006 No to i tak na 1 wychodzi xD w grze tez nic nie widac xD czyli i tak msuze wymodelowac klasyczengo czlowieka z glowa Minsca xD Niestety raczej nie rzuce normalek moj komp sie nie nadaje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grimor Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 nom xD to byly czasy a nie teraz jakies gry z wypasona grafika ale bez tego klimatu i tej grywalnosci xD Az sie lezka w oku kreci, zaczynam sciagac te gry !! Nie ma bata !! xD A BG sobie chyba tez przejde po raz ktorys xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Głupoty gadacie, za 5 lat będzie się mówiło noo, dawniej to były gry, NWN2, czy Gothic3, nie to co teraz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 empeck: znaczy się za 5 lat będą jeszcze gorsze gry niz teraz ? O,o Chomik na tym koncepcie wygląda extra, tak... chaotic evil :) Eh, BG... jak to wyszlo to mój komp umarl jak to zobaczyl, trzeba bylo do kumpla biegać grać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Nie. Znaczy że 'kiedyś było lepiej' :P A BG dobry był, jedyny RPG który mnie wciągnął na dłużej niż 10 minut. Świetna gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 dobrze gadasz empeck ;) swietny ten koncept glowy :D gierki nie znam (jak wiekszosci tutaj) :D ale zycze powodzenia pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 nielot - to jest głowa z Baldurs Gate. Podejrzewam że większość ją zna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 emeck no wlasnie wiekszosc :D choc dopiero teraz ja kojarze(tak mniej wiecej) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Heh świetny pomysł Najpotężniejsze stworzenie w kosmocie i jego ziemski pomagier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 ...Najpotężniejsze stworzenie w kosmocie... Pod warunkiem, że się je taśmą klejącą obwiąże XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 powracajac co bedzie za 5 lat i jak bedziemy wspominac obecne gry ktos kto zaczał przygodne z grami niedawno pewnie bedzie wspominac z lezka w oku jak empek napisal gothica 3, NWN2itp . Starzy wyjadacze niestety niezapomna klasykow danych gatunkow i zeczywiscie lezka w oku sie kreci jak pomysle sobie ile zarwalem nocek dla tekich gier jak: C&C: Red Alert, Duke Nuke 3D, starcraft, BG, Diablo, Comandos itp itd i mozna by tak w nieskonczonosc. Miło czasem powspominac stare czasy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 Badursy i Infinite Engine to najlepsze co stworzyli - i jak mowi Infinite - beda trwaly w nieskonczonosc... szkoda ze juz nie robia rpg na Infinite...naj naj naj silnik do gier rpg :D o !a Minsc... ziom gicior jest - jeszcze z gadajacym meiczem z BG2 tworzyli piekna pare :D robisz cos ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 ej a ja z ciekawości to zainstalowałem...ten kolo z chomikiem to nieżle ma pod sufitem krzywo :D ale gierka mi sie nie podobała...na treningu jakiegoś kryształka znależć nie mogłem lol...no ale ja nie o tym...kiedy modelik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grimor Napisano 1 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2007 HeH modelik w trakcie nie wiem czy sie wyrobie teraz jeszcze szkola :/ naprawde nie wiem kiedy. Chyba ze naprawde poczuje jakis przyplyw sil i checi xD Mysle ze jakbym sie wziol solidnie do roboty to bym skonczyl model sam juz za 2-3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grimor Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 Aktualka xDDD Niestety musialem calosc od nowa modelowac bo mi tamten plik przepadl przy reinstalce Maxa :// Moze sie wyroie jednak xDDD No coz prosze o komenty przedewszytkim xD Wiem ze malo ale coz xD PS. Sory za post pod postem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 nie wiem gdzie przód gdzie tył. a ręce sa jak szpony specjalnie czy przypadkiem? bo troche mi sie z dłońmi ravena by Killst4r/Bad Moon kojaża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi