Napisano 30 Styczeń 200718 l No teraz jest już konkretnie wściekły. Jeśli mogę coś doradzić - na skórę wrzuć jeszcze jakieś chmurki w nakładce albo łagodnym świetle, żeby nadać jej jakiś niejednolity wygląd. Teraz wygląda jak wydepilowany model ;) Ogólnie super.
Napisano 30 Styczeń 200718 l Autor Dzięki! Minę uzyskałem dwoma kośćmi w brwiach i sześcioma w wargach :) Nad kolorem skóry jeszcze popracuję.
Napisano 31 Styczeń 200718 l Autor to tyle: i texy, które są fatalne jak to zwykle u mnie bywa :P Miała być jeszcze cubemapka pod odbicia w metalu, ale nie zdążyłem. Nie muszę chyba dodawać, że nie jestem zadowolony z rezultatu :D
Napisano 31 Styczeń 200718 l dla mnie rewelacja ! super ze skonczyłes :) jezeli moge cos powiedziec to na screenie shaded+normal na twarzy widac superancki charakter postaci, z texura troszke mniej, ale i tak jest super :)
Napisano 31 Styczeń 200718 l Autor Z texturką mniej, bo ja praktycznie textur nie robię. W domu nie ma kiedy, w pracy tylko modeluję/mapuję. Sam widzę, że tex nie jest genialna, ale jestem nawet zadowolony. Następny będzie lepszy :P
Napisano 31 Styczeń 200718 l ladna postac, tekstury jak tekstury, mialo byc modelowanie :p ale siatka na skrzydlach to taka sobie...
Napisano 31 Styczeń 200718 l Teksturka odrobinę rozmyła charakter twarzy, ale i tak mi się podoba. No i jednak zostawiłeś mu gładziutką skórę na klatce i brzuchu ;) Normal mapa pierwsza klasa. Cieszę się, że udało Ci się ukończyć w terminie.
Napisano 31 Styczeń 200718 l no i piknie. b. mi sie podoba. tylko ta textura ta twarz skiepszczyla. ale w koncu model gr8.
Napisano 31 Styczeń 200718 l mi sie podoba, tekstura i model ładne, troche słabiej wyglądają razem ale mimo wsyzstko i tak prezentują sie dobrze well done soldier! :D
Napisano 31 Styczeń 200718 l ale i tak bardzo sympatycznie to wyszło i robi niezłe wrażenie :D pozdr giorgione
Napisano 1 Luty 200718 l Autor Dzięki wszystkim :) vv3k70r - siatka skrzydeł brzydka, ale w grze i tak jej się nie ogląda :D Kuba_ - trochę zróżnicowałem kolor, ale normala, fakt, nie poprawiłem. Dzięki jeszcze raz!