Noic Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 witam 15sek. animacja - prezentacja osiedla mieszkaniowego. szybki termin realizacji (6 dni) -stąd duzo błędów. oceny, komentarze mile widziane pozdrawiam http://www.youtube.com/watch?v=f2PWPuPcfPI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 na poczatku nudno.fajnie sie robi przy wjezdzie na tarasy.szkoda ze nie zwolniles w tym momencie i dalej nie pusciles kamery w dziedziniec.rozbroily mnie ptaszki i blysk sloneczka:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Wszystko b.ładne. Ale. 1. Za szybk 2. dają ciała nieruchome chmury. całkowicie psują sprawę. ale reszta wystrzałowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 mi sie podoba zwlaszcza jak na tak krotki deadline to jest naprawde wypas mozesz napisac cos wiecej na temat tego projektu? ile poly scenka co montowane czy od razu calos renderowana jaka rozdzialka ile klatka szla na czym to liczyles i czym .. heh mam nadzieje ze nie poczules sie jak na policji z iloscia pytan :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek311 Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 przyjemna animacja. pewnie duzo poly i dlugo sie liczylo :) troche za szybko jedzie kamera... ale ogolny zarys widac, co i jak... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzi0r Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 przyjemnie :) pytanie jak wyzej: ile sie to liczylo? ile poly? tak jeszcze zeby nie bylo za pieknie, to mogles dac troche wiecej wnetrza, bo jest ciekawe:) i tak pisal lolipop, blysk sloneczka rulez :] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noic Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 wiec tak - kamerka za szybko sie porusza bo probna animka byla tylko jedna -bez detali, map itp wiec jak doszly drzewa auta, materialy okazalo się że połowy z tego nie widac bo za szybko jedzie kamera -ale to juz byl render finalny :( lolipop::: niestety 15sek nie pozwoliło na lepsze pokazanie tarasu i wnętrza Lis::: chmury sie ruszają-wydawalo mi się że są ok -poprawek nie będzie :p maverick sheep::: scena ma 800k poly; co mątowane- prawie wszystko jeden render do momentu widoku tarasu, później drugi z inaczej ustawionym oświetleniem, oddzielnie-samochody na pierwszym planie, ulica z motionnblur, i ptaki bo coś się skaszanilo i drugi raz renderowane; renderowane w rozdzielczosci 720x576 -oczywiscie scanline, jedna klatka to ok. 3min (chociaż było ok10klatek co po kilka godzin szły- nie wiem why), renderowałem na p4-2,6HT 1gb ram i laptopie 1,86gh 1gb ram a liczylo sie ok 40h-50h razem zliczajac 2 kompy all:: dzieki za komentarze i ciesze sie że ogólnie sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi