carlosss Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Witam, mam taki o to problem, otoz zainstalowalem max9 x64 po czym jak go odpalam wyskakuje taki error o co chodzi? z gory dzieki :)
Master Kiełbaster Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 a działa czy nie? instalowałeś dot neta czy inne badziewie co trzeba doinstalować?
carlosss Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Napisano 22 Grudzień 2006 zainstalowalem dx90c a wlasciwie to "dxsdk_sum2004_extras" bo tak pisalo :P a dot neta nie instalowalem i na necie w googlach jak chce to wyszukac to nic nie ma :F "if you have an error launching the setup.exe just double click on the msi file framework 2.0(not 1.x) and dx90c are required (free on microsoft site)" wlasciwie to nie wiem co to jest msi file i gdzie to moge zobaczyc :F max dziala ale co chwila wyskakuja te komunikaty
sanki Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 a windowsa masz edycje 64 bit ?? tak tylko pytam
shadar_logoth Napisano 26 Grudzień 2006 Napisano 26 Grudzień 2006 Ja zainstalowalem na probe pod x64 i wszystki pięknie działa...
Karrde Napisano 26 Grudzień 2006 Napisano 26 Grudzień 2006 Potrzebujesz microsoftowego .net Framework 2. Do znalezienia na stronie MS. :)
Rekomendowane odpowiedzi