bezio Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 prosze o oceny :) http://fotka.iplaneta.info/uploads/bd235d7d36.jpg
duck Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 zmieniłbym troche czcionki w topie. a no i taka troche niekonsekwencja, chodzi mi o ten czarny pasek na dole. on konczy sie w bardzo dziwnym miejscu, w połowie za tekstem, jakby tak 'gdzie chce'.moze pomniejsz okienko logowania i skoncz ten pasek tak jak sie koczy tekst. fajny pomysł z tym miastem po lewej i dzieki temu stronka fajnie wyglada.
streaker Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 ogólnie mówiąc fajne, takie teraz są w modzie, tylko zastanawiam się po co te logowanie ?
bezio Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Napisano 23 Grudzień 2006 bo zeby pisac newsy trzeba bedzie sie zalogowac i jeszcze bylby taki maly chat na stronce sbox i do niego tez trzeba bedzie miec login i inne ciekawe opcje ;)
streaker Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 Nie rozumie, to ty robisz jakiś portal, vortal, czy portfolio ? Po co to wszystko ?
tweety Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 masz literówkę w słowie "zapomnaiłeś hasła". ogólnie jakoś mi nie leży typo napisu "GFX studio". czy masz prawa autorskie do tego zdjęcia miasta po lewej? Pozdrawiam
mirach Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 Nie wiem jak na innych monitorach, ale u mnie odcienie tej zieleni i czerwieni sie dosc gryzą, głównie chodzi mi o ten wielki czerwony pasek na gorze, troche odciąga uwage od samej strony. Co do logowania, shoutboxa itp. Jesli to ma byc portfolio to takie rzeczy sa zupelnie nie potrzebne. Portfolio ma byc dla pracodawcy ktory latwo, szybko i przyjemnie moze zorietowac sie co i jak robisz, nie bedzie go obchodzic jakis shout czy newsy ze nowa praca pojawila sie tego a tamtego dnia. ogolnie niezle, lepiej od poprzedniego :) pozdrawiam Mirach
bezio Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Napisano 23 Grudzień 2006 to ma byc porto i chyba usune to logowanie bo tylko same problemy przez nie jest :) a to zdjecie jest darmowe ;) ze strony sxc.hu EDIT a teraz http://fotka.iplaneta.info/uploads/97e86a5883.jpg
pitekkkk Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 nie wiem może sie nie znam ale mnie to nie przekonuje, nie mówie że złe czy brzydkie, ale jakos takie... niespójne ? słabo sie komponuje jako całość... pozdrawiam...
adriansan Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 oto kilka moich uwag: 1. Wybierz sobie jakiś jeden kolor czy dwa czy maksimum 3 które będą bazowe. Nie mówię o odcieniach tylko o kolorze. Patrząc na twoją stronę naliczyłem ich 6 (nie wliczając bannerków po prawej). I to jest duzy błąd w designie. Jesteś niezdecydowany. Logo granatowo-białe, top czerwony, lewa strona zielona, prawy pasek jakiś lażur:) w tle szarość i jeszcze jakiś przyciemniony róż... 2. Po co ci na stronie z portfolio bannerki z linkami do allegro i innych pierdół??? to jest jakiś portal czy portfolio? linki powinny być w podstronie linki 3. Po co na górze losowe prace? Pomysl ze wrzucisz jakąś nieudaną prace i potencjalny pracodawca zobaczy ją na poczatku bo tak sie wylosuje i od razu wyjdzie z tej strony:) prace powinny być tylko w galerii 4. po co te newsy???????????? Brak mi jakiejś strony powitalnej, moze bo hcyba twoja strona home to zlepek linków, galerii i jakichs newsów a nie przedstawienie twojej osoby czy jakas super grafika ze smaczkiem coby kogos zainteresowała do poznania ciebie;) Życze udanego dezajnowania
kabraone Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 mi się nie podoba to "my litte city", nie pasuje to do całości, ogólnie jest fajnie, a jeszcze usunął bym czarny napis portfolio w lewym górnym rogu i "by bezio" z dołu, życze milego projektowania
Cruzh3r Napisano 22 Styczeń 2007 Napisano 22 Styczeń 2007 ble, jak na portfolio grafika/fotografika/modelarza się nienadaje. No napewno nie na reklame dla designera stron www:) Oczywiście mówie o stronie graficznej. Ten czerwony na górze nie pasuje do reszty.
Rekomendowane odpowiedzi