Napisano 23 Grudzień 200618 l Witam! Oto mój pierwszy model! Proszę o słowa krytyki, porady, uwagi itp! Proszę mnie nie szczędzić, a wpłynie to pozytywnie na projekt. Jeszcze raz z góry dziękuję za wszystkie komentarze! Oto kilka screenów.
Napisano 23 Grudzień 200618 l Mi sie podoba!!! Robiłes z jakiego tutka czy sam? Powiec prosze jak zrobiłes rowki,bo ja mam problemy. Dla mnie to jest bajka.Zreszta niech sie wypowiedza Ci co się znają;d
Napisano 23 Grudzień 200618 l Najbardziej zwaliłeś bok, okolice klamek, rowki, reszta gdziniegdzie lepiej gdzieniegdzie gorzej ale ogólnie znośnie...
Napisano 23 Grudzień 200618 l Autor Robiłem "robie" ten model z tutoriali w sieci głównie szukam metod które mogę wykorzystać do pracy nad poszczególnymi elementami. Jeżeli chodzi o rowki to wpierw stworzyłem w miejscu powstania wycięcia krawędź następnie zrobiłem chamfer. Kolejnym krokiem było pozbycie się niepotrzebnych poligonów i dalej już chamfer na pozostałych krawędziach aby meshsmooth nie tworzył nieokreślonych kształtem obiektów. Jeszcze raz dziekuję za komentarze.
Napisano 23 Grudzień 200618 l Mi się podoba, mam takie dziwne zboczenie do audi :) W jakim sofcie robisz?