Pindarr Napisano 14 Październik 2003 Share Napisano 14 Październik 2003 He he ale zostane zjechany.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 14 Październik 2003 Share Napisano 14 Październik 2003 Faju, tyle ze bym nad textórkami popracował wiecej, jakieś takie imho nijakie :)I te reflekty, popraw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 15 Październik 2003 Share Napisano 15 Październik 2003 Bardzo fajny pistolecik. Materiały są według mnie dobre, chociaż na twoim miejscu wolałbym zrobić złotego deserteagle :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 15 Październik 2003 Share Napisano 15 Październik 2003 Moze byc ale ukaz nam inne ujecie :) bo zostaniesz zjechany !! [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 pistolet - ladny pociski - nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 19 Październik 2003 Autor Share Napisano 19 Październik 2003 Inne ujecie?Nie ma sprawy...Jakies konkretne czy tez mam wymyslic sobie?A pociski oczywiscie poprawie jak tylko bede mial czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 19 Październik 2003 Share Napisano 19 Październik 2003 Chyba trochę za płaska(ból braku referencji giwer z przodu) Ale moze to kwestia rendera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 mi sie podoba pistolecik chociaz faktycznie przy nabojach mogles sie bardziej postarac ale pistolet git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 24 Październik 2003 Autor Share Napisano 24 Październik 2003 Troche odwalone,nie wiem czy nie pogorszylem sprawy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 24 Październik 2003 Share Napisano 24 Październik 2003 no wedlug mnie jest gorzej ;/ pierwsza wersja jest lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 Mam małe wątpliwości co do spustu. Albo jest bardzo czuły jak w broni sportowej (ale to chyba nie jest broń sportowa) albo nie da się go nacisnąc bo brakuje pod spustem miejsca żeby mógł się on przesunąc (zagłębić). Być może ten szczególny model broni tak ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 12 Listopad 2003 Autor Share Napisano 12 Listopad 2003 Troche inne podejscie do materialu ktorym oblozylem berette.Czy lepiej...ocencie sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 12 Listopad 2003 Share Napisano 12 Listopad 2003 hmm juz lepiej ale to jeszcze nie w 100% to popracuj jeszcze troszke i bedzie super :) a potem zrob jakies biurko albo cos i tam pistolet na nim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 17 Listopad 2003 Share Napisano 17 Listopad 2003 nom wiggles ma racje zrob jakies biorko i bedzie super :D ale ogolnie pracka fajna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nesq Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 Biórko to na ochotnika zrobi xMark, on lubi robić części domowe :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 W porównaniu z pierwszym renderem bardzo mi sie podoba, dobry przykład dobrego zoptymalizowania materiałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 29 Listopad 2003 Autor Share Napisano 29 Listopad 2003 I kolejny tym razem z dodatkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 30 Listopad 2003 Share Napisano 30 Listopad 2003 Z tego co widzę to tłumik źle zrobiłeś:/ Na tym renderze widać tylko wgłębienia w cylindrze, a powinny być dziury, przez które widać taką drobną metalową siateczkę. Przynajmniej z moich informacji tak wynika:] Pamiętam, że w w którejś częsci trylogii Bourne\'a napisanej przez Roberta Ludluma jest dokładny opis robienie tłumika do pistoletu:D A poza tym ok. Tyle, że na czarnym tle niewiele widać... Udało mi się znaleźć rysunek, mam nadzieję, że pomoże: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Ja sie wypowiem moze więcej o formie niż o technice... Mnie razi sposób podania najbardziej... ma to być gotowa pracka a nie prezentacja modelu... możesz poszukać innego sposobu na jego rozmieszczenie w kadrze, tak, aby wygladał atrakcyjnie, aby widz widział to, co chcesz żeby zobaczył, nadać obrazkowi trochę głębi itp. A u Ciebie póki co 3/4 pracki to czysta czerń. Czy ta zerń ma jakąś wymowę? Bo jeśli nie ma, to może nie poświęcaj jej tyle uwagi :) pozdro... do zakończenia pracki jeszcze het het.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 Fajny pistolecik, Pomyśl o kompozycji i formatach pracek... dobra kompozycja to połowa sukcesu :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi