arturprx2 Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 arturprx2: hm, no wizka to raczej statyczna praca powinna być, ale coś może pokombinuję ;) tak, ale określenie "wiecej dynamiki" nie znaczy że ma sie poruszać ;))
Mkbart Napisano 28 Styczeń 2007 Autor Napisano 28 Styczeń 2007 Heh, no wiem, widocznie źle się wyraziłem. Chodziło mi o to, że nie wiem, czy to będzie pasowało w takim miejscu, jak biuro, zobaczymy. Póki co, projekt ścian:
serratus Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 Mnie się podoba ta czerwień, wyraźnie ożywiła scenę. Ps. wrzuć coś na półki bo trochę tam puściasto i popraw monitor ale pewnie już masz to w planach ;). Pozdrawiam
Mkbart Napisano 28 Styczeń 2007 Autor Napisano 28 Styczeń 2007 charlie: Dzięki, monitor jest skończony, tylko przy tym świetle nie widać szczegółów ;) Co do półek, i drobiazgów, to zabiorę się za modelowanie w najbliższy czwartek, kiedy już będę miał zdjęty gips.
Zajcev Napisano 6 Styczeń 2008 Napisano 6 Styczeń 2008 Bardzo fajnie wygląda ta czerwień. Zastanawiają mnie te czerwone siedziska, czy czasami nie lepiej by wyglądały jakieś w formie bardziej kanciastych, prostych obiektów, IMO nie pasują tutaj za bardzo takie obłe... Reszta naprawdę bardzo ciekawie wygląda
Rekomendowane odpowiedzi