kolegaalek Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 Hej, prezentuje Wam: pocztówke dla koleżanki na 19 urodziny: plakat na koncert dla wośpu (jak skończylem robić ilustrację, to okazało się, że mam strasznie mało czasu na napisy i dlatego jest jak jest:)) i swój obleśny spidowy autoportret na miły koniec:) pozdrawiam!
CzAk1 Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 Wszystko właściwie OK. Pierwszy obrazek dobry tylko rece tej koleśki jakoś dziwne, krzywe jakieś nie fajne...no sam nie wiem. Plakat extra. Taki rege koleś:) Napisy też nie odstraszają choć ten blady niebieski chyba troszeczke nie pasuje do reszty, gryzie się z ciepłymi kolorami reszty....a może mi się wydaje :|. To czarno-białe wogóle mi do gustu nie przypadło. A może ja się czepiam...hmm o_O Pozdro:)
misiold Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 plakat Wośp starsznie mi sie podoba jedyne co mi odbiera pelnie szczescia to te jasne obwodki wokol dredow ukladajacych sie w napis 5 muzyka no i te ne szczesne tlo pod napisami, jakos mi kolorystyczne ne podchodza ale po za tym to fojofski ten koles, bardzo miniem sie podoba, pocztowka tez jest super 0 zastrzezen no i calkiem fajne uszka i nosek masz :P. Jednym slowem to mi sie podoba. [moze dlatego bo lubie reggae]
misiekhc Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 faktycznie te napisy na plakacie, odstaja, mogles chocaiz zroznicowac na szybko wielkosc co poniektorych bo przy ogolniej stylistyce to.. ale przeceiz to wiesz:), pocztowka bardzo fajna, a autopotret brzydki ;) poszac
Drakula Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 Hmm.... fajne :) Powiedz mi, jak sie wkreciles w te plakaty? :P
Gość Asionka Napisano 5 Styczeń 2007 Napisano 5 Styczeń 2007 Założę się, że gdyby kolegaalek nic nie napisał o tych napisach to pewnie nikt by się do nich nie przyczepił.. Mi się podoba
Plastique Napisano 5 Styczeń 2007 Napisano 5 Styczeń 2007 Zle by bylo gdybym nie pochwalil ;) wszystkie bardzo fajne, pocztówka rządzi.
nicponim Napisano 5 Styczeń 2007 Napisano 5 Styczeń 2007 lubie twoj styl, jest taki taki,ehmm,no kurde dziwny na maxa,ale lubie go- nie oceniam u ciebie anatomi bo wiem ze te bledy to zamierzony zabieg,a moze i nie-zreszta nie obchodzi mnie to. Fajne rysy i tyle-nie wiem czemu ale z monthy pythonem mi sie kojarzy;]
designboot Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 Na azjatkę to ona nie wyglada :P ale bądź co bądź niezłe ... pozdro
kolegaalek Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Napisano 6 Styczeń 2007 Pora na zbiorową odpowiedź:) misiold,Asionka, Plastique, designboot dziekuje! CzAk1 Dzieki, faktycznie to cz-b. srednio udane, ale chcialem dopelnic calosci w watku i w ogole ostatnio mam mało prac wiec wrzucam co leci:) misiekhc już nie miałem siły szaleć przy tych literkach po prostu, moze powinienem oddać sprawy czcionek komus innemu, bo nigdy za tym nie przepadałem:) Drakula Nie powiedziałbym, zebym sie wkrecił w te plakaty- robię dokładnie 1 plakat na rok i dotychczas wszystkie były za darmo- po prostu rozni znajomi mnie ładne proszą:) peter_muler w wersji drukowanej, pewnie bedzie i tak gorzej, bo dochodza jakies tabele na góre, z reszta informacji:) nicponim co do anatomii i dziwacznych proprcji, to chodze od 3 lat na zajecia z rysowaniem modeli- zachowywanie wlasciwej sylwetki, proporcji itp to dla mnie zawsze spory kłopot i wyłazi mi to bokiem, wiec zawsze jak już mogę zrobić jakąs wlasna ilustracje to korzystam z pełnej swobody w kwestiach anatomicznych:)
Rekomendowane odpowiedzi