macgar Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 Witam. Przez Święta znalazłem troszkę czasu na zabawę w 3D. O to moja mała pracka mocno inspirowana filmem Sin City. Scenę wykonałem w 3D Max 9 i Mental Ray-u oraz w Photoshopie. Czas pracy nad całością to około 5h.
zgred Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 Za ciemne to troche, za duzo nie widac. Sproboj rozjasnic.
Solo Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 Wg. mnie bardzo dobre ;) klimacik jest, a i nie jest tak źle z tą widocznością ;) Pozdrawiam, Solo
Orangegraphics Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 jaśniejsze całe, ciemniejsze wino(wina nie piłeś nigdy?:D ) butelki zróżnicować, w jednej wyciągnąć ciut korek, jedna ciut inny kolor, rozjaśnić szkło i napełnić trunkami w różnych wysokościach. do tego jeszcze jakieś różne etykietki i będzie gites ;) trochęchaosu, różnic;)
AGmakonts Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 no i oświetlenie koniecznie do wymiany teraz to wygląda jaknieudolny flashlight daj moze z jedej strony jakieś niebieskie światełko z 2 słabsze zółtawe albo zielonkawe i będzie git,
macgar Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Napisano 3 Styczeń 2007 Dzięki za Wasze sugestie, ale nigdy nie poprawiam skończonych prac, ponieważ musiałbym to robić w nieskończoność. Nie starałem się robić realistycznie wyglądającej scenki, chciałem zrobić ją w takim mrocznym i ciemnym klimacie.
Rekomendowane odpowiedzi