nielot007 Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 Witam!! bawie sie vrayem chce zrobic sss skin i pojawia sie problem z szybkoscia dzialania material editor :) mianowicie jak wlacze w materiale vraymtl transculency to max automatycznie maxymalnie zwalnia aby zrobic najprostrza zmiane (nawet kolor w diffuse) to oczekiwanie na zminay potrafi zajac kilka minut :( i szlak mnie trafia :D czyja to wina ?? moja komputera vraya maxa ?? hmmm ;) pozdro i dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 w Mentalu nie ma takich problemów :] ale na serio: sprawdź czym renderujesz Directx czy openGL. co to za sprzet? jaka wersja maxa i Vraya? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2007 wiec tak--> max8 vray 1.48.03 opengl(zle?? :D) p42.0 1gb ddr 333mhz radeon 9600pro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 Edit: Nie, wczesniej się myliłem :P to chyba wina tego V-Ray'a :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 Open GL źle. DirectX dobrze. U mnie nie ma prawie żadnego laga po zmianie translucenta. Możesz też zawsze zdezaktywować slot materiału i robić updaty ręcznie a nie z automatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi