Napisano 19 Październik 200321 l te stoliki czy co to jest troche za kanciaste (do porawy ) a i podłoga mi tez niepasuje :P
Napisano 19 Październik 200321 l Ekhm... mało realistyczne - bardzo sztuczne!! Czym renderowałeś?? Brak kaustryki na kieliszku, słabe cienie, mizerne światło.. słabiutko!!
Napisano 19 Październik 200321 l taa calosc wyglada strasznie stucznie, a o podłodze i kolumnie to nawet nie wspomne
Napisano 20 Październik 200321 l Linoleum na podłodze najbardziej mi się poodoba:D. Próbowałeś dać zwykłą klepke, tylko o dużych rozmiarach? A materiały mają za duży speculari glosy. Tak mi się wydaje (nie zależnie od materiału używanego wystarczy dać reflection nieduży, a światło zapewni już ładne odbicia).
Napisano 24 Październik 200321 l mi sie drugi rendender kuchni bardziej podoba,ale koniecznie zmien material kanapy, i ta rura chromowana tez nie wyglada najlepiej... pozdrawiam
Napisano 24 Październik 200321 l Tak kanapa zbyt .. twarda się wydaje.. i taka ładna idealna.. lepiej ją zmień ..
Napisano 25 Październik 200321 l Bardzo podoba mi się drugi render. Kanapa może i trochę sztuczna, ale ogólnie jest naprawdę dobrze. Bardzo przyjemny kolor drewna.
Napisano 30 Październik 200321 l e no,swietna kuchnia :) chcialbym taka miec. PS.jaka metoda robiles?
Napisano 30 Październik 200321 l jak na moje to jest w tej kuchni zaaa ciemno....... moze jakas ja bardziej rozswietlic?? bo jakas kucharka sie moze nozem przy obieraniu ziemniakow skaleczyc ;)
Napisano 31 Październik 200321 l Tak pierwszy raz popatrzylem na Twoje rendery i natychmiast wpada mi w oko jedna powtarzajaca sie cecha - ktora powoduje ze wygladaja nienaturalnie. Jest to drewno: zarowno na stolikach jak i na szafkach kuchennych wyglada bardzo sztucznie i \"płasko\" jakby byla to okleina - tapeta samoprzylepna. Natomiast bardzo podoba mi sie calkiem pierwszy render wlasnie dlatego ze jest taki ponad-naturalny i sterylny, no moze oprocz tego drewna na meblach - ale kompozycja jest bardzo mila dla oka. Kuchnia faktycznie jest za ponura, poza tym ma tragiczna posadzke - proponuje plytki gresowe o zdecydowanej np. rudo-brudnej barwie ! Poza tym wyposazenie wydaje sie byc nie w skali np. kieliszki wydaja sie zbyt male, podobnie jest z ta \"mniejsza\" szafka po lewej od okapu. No i chyba troche ta kuchnia na sile przekombinowana - te zabiegi w okolicach okapu - puste miejsca i grubosc tego gzymsu... No nie wiem ale brak mi tu zdecydowania i jednolitej zwartej formy. To takie moje osobiste odczucia. Pozdrowionka Marek
Napisano 31 Październik 200321 l calkiem fajne lecz, i tak bym GI i caustyke uzyl, odrazu lepszy efekt by byl, wygniec troche i splaszczc poduszki na kanapie, poprawil bym teksture szafek bo wygladaja jak by ktos cale pronto zuzyl na polerowanie ich, patrzac na uklad lampek, powinienes jeszcze podwieszany sufit zrobic z takimi bo na goze szafek strasznie ciemno musi byc jak zajdzie slonce a żyrandol to mi jakos nie pasuje gdy by nawet byl, ale i tak juz calkiem niezle to wyglada :)
Napisano 3 Listopad 200321 l Hmmm, tak jakby GI brakowało bo łączenie podłogi z meblami jest ostre jak brzytwa...
Napisano 4 Listopad 200321 l Dlaczego bez tekstur jest jasno, a z kolorkiem tak ciemno wyszło. Jeżeli bez tekstur kolor był biały, to jeszcze za mało światła jest. A do tekstur to się czepne uchwytów w szafkach. Zupełnie za ciemne, czy to wogóle ma kanał reflection włączony?
Napisano 4 Listopad 200321 l W moim odczuciu mebelki są zbyt ciemn, a podłoga przy nich wydaje się tak fajna i wychodzi na pierwszy plan. Chętnie zobaczę jeśli jeszcze z tym będziesz walczył. Pozdrowionka:)
Napisano 5 Listopad 200321 l Mi nie przypadl do gustu okap, wyszedl troche jak lustro ktore tak naprawde nic nie odbija. Pozatym fajne, idziesz w dobrym kierunku.
Napisano 5 Listopad 200321 l ponawiam pytanko,jaka metoda ? splajny czy co? nie znam sie jeszcze tak na tym zeby samemu powiedizec :) pomieszczonko bardzo fajne ;)
Napisano 6 Listopad 200321 l spx. no bo jak zobaczylem siatke to taka fajna byla ze wydawalo mi sie ze to splajn :P
Napisano 7 Listopad 200321 l ten pochlaniacz prawia wrazenie plastikowego. i teksturki drewna mozna jeszcze ulepszyc, bo sa troche za monotonne, break im wyrazu i to co powdzial bary za ciemno, ale bardzo ladnie zrobione.
Napisano 9 Listopad 200321 l blat kuchenny moglby byc grybszy i bardziej odsuniety od frontow mebli pozatym mi sie podoba