posejdon Napisano 19 Październik 2003 Napisano 19 Październik 2003 te stoliki czy co to jest troche za kanciaste (do porawy ) a i podłoga mi tez niepasuje :P
Gość User190 Napisano 19 Październik 2003 Napisano 19 Październik 2003 Ekhm... mało realistyczne - bardzo sztuczne!! Czym renderowałeś?? Brak kaustryki na kieliszku, słabe cienie, mizerne światło.. słabiutko!!
Axir Napisano 19 Październik 2003 Napisano 19 Październik 2003 taa calosc wyglada strasznie stucznie, a o podłodze i kolumnie to nawet nie wspomne
Bacry Napisano 20 Październik 2003 Napisano 20 Październik 2003 Linoleum na podłodze najbardziej mi się poodoba:D. Próbowałeś dać zwykłą klepke, tylko o dużych rozmiarach? A materiały mają za duży speculari glosy. Tak mi się wydaje (nie zależnie od materiału używanego wystarczy dać reflection nieduży, a światło zapewni już ładne odbicia).
Quadysz Napisano 24 Październik 2003 Napisano 24 Październik 2003 mi sie drugi rendender kuchni bardziej podoba,ale koniecznie zmien material kanapy, i ta rura chromowana tez nie wyglada najlepiej... pozdrawiam
und3r Napisano 24 Październik 2003 Napisano 24 Październik 2003 Tak kanapa zbyt .. twarda się wydaje.. i taka ładna idealna.. lepiej ją zmień ..
Batou Napisano 25 Październik 2003 Napisano 25 Październik 2003 Bardzo podoba mi się drugi render. Kanapa może i trochę sztuczna, ale ogólnie jest naprawdę dobrze. Bardzo przyjemny kolor drewna.
Chris Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 Zrobiłeś to świetnie! Wyszło bardzo fotorealistycznie!
Andree Napisano 30 Październik 2003 Napisano 30 Październik 2003 e no,swietna kuchnia :) chcialbym taka miec. PS.jaka metoda robiles?
boba Napisano 30 Październik 2003 Napisano 30 Październik 2003 jak na moje to jest w tej kuchni zaaa ciemno....... moze jakas ja bardziej rozswietlic?? bo jakas kucharka sie moze nozem przy obieraniu ziemniakow skaleczyc ;)
MareG Napisano 31 Październik 2003 Napisano 31 Październik 2003 Tak pierwszy raz popatrzylem na Twoje rendery i natychmiast wpada mi w oko jedna powtarzajaca sie cecha - ktora powoduje ze wygladaja nienaturalnie. Jest to drewno: zarowno na stolikach jak i na szafkach kuchennych wyglada bardzo sztucznie i \"płasko\" jakby byla to okleina - tapeta samoprzylepna. Natomiast bardzo podoba mi sie calkiem pierwszy render wlasnie dlatego ze jest taki ponad-naturalny i sterylny, no moze oprocz tego drewna na meblach - ale kompozycja jest bardzo mila dla oka. Kuchnia faktycznie jest za ponura, poza tym ma tragiczna posadzke - proponuje plytki gresowe o zdecydowanej np. rudo-brudnej barwie ! Poza tym wyposazenie wydaje sie byc nie w skali np. kieliszki wydaja sie zbyt male, podobnie jest z ta \"mniejsza\" szafka po lewej od okapu. No i chyba troche ta kuchnia na sile przekombinowana - te zabiegi w okolicach okapu - puste miejsca i grubosc tego gzymsu... No nie wiem ale brak mi tu zdecydowania i jednolitej zwartej formy. To takie moje osobiste odczucia. Pozdrowionka Marek
Kuciel Napisano 31 Październik 2003 Napisano 31 Październik 2003 calkiem fajne lecz, i tak bym GI i caustyke uzyl, odrazu lepszy efekt by byl, wygniec troche i splaszczc poduszki na kanapie, poprawil bym teksture szafek bo wygladaja jak by ktos cale pronto zuzyl na polerowanie ich, patrzac na uklad lampek, powinienes jeszcze podwieszany sufit zrobic z takimi bo na goze szafek strasznie ciemno musi byc jak zajdzie slonce a żyrandol to mi jakos nie pasuje gdy by nawet byl, ale i tak juz calkiem niezle to wyglada :)
Gotham Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 Hmmm, tak jakby GI brakowało bo łączenie podłogi z meblami jest ostre jak brzytwa...
Bacry Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 Dlaczego bez tekstur jest jasno, a z kolorkiem tak ciemno wyszło. Jeżeli bez tekstur kolor był biały, to jeszcze za mało światła jest. A do tekstur to się czepne uchwytów w szafkach. Zupełnie za ciemne, czy to wogóle ma kanał reflection włączony?
trzy budziki Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 W moim odczuciu mebelki są zbyt ciemn, a podłoga przy nich wydaje się tak fajna i wychodzi na pierwszy plan. Chętnie zobaczę jeśli jeszcze z tym będziesz walczył. Pozdrowionka:)
Dr. eA Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Mi nie przypadl do gustu okap, wyszedl troche jak lustro ktore tak naprawde nic nie odbija. Pozatym fajne, idziesz w dobrym kierunku.
Andree Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 ponawiam pytanko,jaka metoda ? splajny czy co? nie znam sie jeszcze tak na tym zeby samemu powiedizec :) pomieszczonko bardzo fajne ;)
Andree Napisano 6 Listopad 2003 Napisano 6 Listopad 2003 spx. no bo jak zobaczylem siatke to taka fajna byla ze wydawalo mi sie ze to splajn :P
saygon Napisano 7 Listopad 2003 Napisano 7 Listopad 2003 ten pochlaniacz prawia wrazenie plastikowego. i teksturki drewna mozna jeszcze ulepszyc, bo sa troche za monotonne, break im wyrazu i to co powdzial bary za ciemno, ale bardzo ladnie zrobione.
archi Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 blat kuchenny moglby byc grybszy i bardziej odsuniety od frontow mebli pozatym mi sie podoba
Rekomendowane odpowiedzi