Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam prośbę - czy ma ktoś może link do spolszczonych plików pomocy do 3dsmax 9? Byłbym potężnie wdzięczny, gdyby ktoś zarzucił też polską pomocą do 7 ;]

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

no ale czy to ma wiekszy sens?

bo i tak sam program masz po ang i wszelie tutki, i inne pomoce tez wiec predzej czy pozniej bedziesz musial przywyknac...

pozdrawiam;-)

Napisano

eff, no ok, no ale wątpie, aby takie zero jak ja poradziło sobie samo z tak wielkim programem ;], a może dysponujecie jakimiś tutorialami dla nowicjuszy po polsku? bo oczywiście szukałem dość długo, ale jakoś efektów nie widać :/, a w tutorialach w języku angielskim jakoś tam poradzić sobie mogę, ale zawsze ma prawo wkraść się jakiś błąd i popsuć wszystko.

Napisano

Spróbuj - poradzisz sobie. Jeśli się pojawi błąd, nie będzie to tragedia. W tutorialu nie chodzi o to, by osiągnąć dany efekt, ale by nauczyć się posługiwać dostępnymi, opisywanymi narzędziami i zrozumieć, kiedy należy ich uzywać.

Napisano

Szukales polskich tutoriali do maxa i nie znalazles ?? Na max3d.pl jest ich w tym momencie 201. Ale popieram, ucz sie angielskiego i rob, bo bez praktyki zaden tutek nie pomoze :)