polterge!st Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 Witam!! Zapokazuję moją ostatnią animke :) Robiłem ją na szybko - zajęła mi około tygodnia. Jako, że w 3d za dużo nie siedze, to wyszło jak wyszło :) Chyba jeszcze zapodam jakąś teksturkę na podłoże i zmienie materiał głowicy długopisu na bardziej plastikowy. lina: http://rapidshare.com/files/11042787/filmide_ko.wmv.html Waga ok.6mb Będe wdzięczny za wszelkie komenty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 za malo akcji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 Takie Matrixowe ... miałem nadzieje, że te macki złapią kamere pod koniec ale nie - szkoda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 Poważnie tydzień??? Respect ;P Żartuje znaczy... nie za bardzo jest co komentować, a jak jest to raczej krytycznie... najlepiej samokrytycznie;P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polterge!st Napisano 12 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2007 Thx za komenciwka :) asblaze: Nom, tydzień i nie wydaje mi sie zeby to było długo. Bo tak jak pisałem, za dużo nie modeluje. Poza tym po raz pierwszy tworzyłem kości do modelu i to mi najwięcej czasu zabrało. Do tego rendering itp. a czas płynie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Bardzo ciekawa fabula, przyznam... Materialy troszku nie-teges. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ozi_91 Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Huh, jeżeli to przez innych jest uważane za kiepskawe, to ja się boje moich prac... lepiej nie publikować. Dobra co do twojego "długopisu". Podoba mi się kamera która jest cały czas w ruchu, dobranie "kolorów" "otoczenia" ;) . Animacja jak te nóżki wychodzą, a także te światełko pod długopisem, Sam ruch nóżek, taki pająkowaty, Szkoda że materiały na długopisie są takie nie specjalne a także nie widać, że pajączek sobie idzie, znaczy długopis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi