Napisano 10 Styczeń 200718 l Witam!! Zapokazuję moją ostatnią animke :) Robiłem ją na szybko - zajęła mi około tygodnia. Jako, że w 3d za dużo nie siedze, to wyszło jak wyszło :) Chyba jeszcze zapodam jakąś teksturkę na podłoże i zmienie materiał głowicy długopisu na bardziej plastikowy. lina: http://rapidshare.com/files/11042787/filmide_ko.wmv.html Waga ok.6mb Będe wdzięczny za wszelkie komenty :)
Napisano 11 Styczeń 200718 l Takie Matrixowe ... miałem nadzieje, że te macki złapią kamere pod koniec ale nie - szkoda :P
Napisano 12 Styczeń 200718 l Poważnie tydzień??? Respect ;P Żartuje znaczy... nie za bardzo jest co komentować, a jak jest to raczej krytycznie... najlepiej samokrytycznie;P Pozdrawiam
Napisano 12 Styczeń 200718 l Autor Thx za komenciwka :) asblaze: Nom, tydzień i nie wydaje mi sie zeby to było długo. Bo tak jak pisałem, za dużo nie modeluje. Poza tym po raz pierwszy tworzyłem kości do modelu i to mi najwięcej czasu zabrało. Do tego rendering itp. a czas płynie :P
Napisano 23 Styczeń 200718 l Huh, jeżeli to przez innych jest uważane za kiepskawe, to ja się boje moich prac... lepiej nie publikować. Dobra co do twojego "długopisu". Podoba mi się kamera która jest cały czas w ruchu, dobranie "kolorów" "otoczenia" ;) . Animacja jak te nóżki wychodzą, a także te światełko pod długopisem, Sam ruch nóżek, taki pająkowaty, Szkoda że materiały na długopisie są takie nie specjalne a także nie widać, że pajączek sobie idzie, znaczy długopis.