Gość Bad Moon Napisano 10 Styczeń 2007 Napisano 10 Styczeń 2007 Potrzebna mi pomoc przy robieniu gasienic czołgowych. Mam 1 element z którego składa się cala gąsienica i chcę go powielić np wzdłuż określonej ścieżki. Da się tak zrobić?
piksar Napisano 10 Styczeń 2007 Napisano 10 Styczeń 2007 w 3d maxie klonowalo sie element tyle rzy aby dlugość gąski wyszła a potem Path Deform.
Destroyer Napisano 10 Styczeń 2007 Napisano 10 Styczeń 2007 bardzo prosty sposób za pomocą tego darmowego skryptu Treads Creation (trzeci od góry:)) 3 sekundy i masz gąsiennice ale tą od czołgu :) chyba o to ci chodzi :D
Gość Bad Moon Napisano 10 Styczeń 2007 Napisano 10 Styczeń 2007 Dzięki :D Teraz powiedz mi jak go uruchomic, otwieram script editorem odpalam go i... nic
asblaze Napisano 10 Styczeń 2007 Napisano 10 Styczeń 2007 NO ja bym puścił po ścieżce element przez tyle klatek ile ma być cześci gąsienicy i Animation Snapshot :)
Destroyer Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 w tym skrypcie powinna być instrukcja odpal go w notatniku i poczytaj
Rascal Napisano 16 Styczeń 2007 Napisano 16 Styczeń 2007 W prosty sposob mozna to zrobic jak zostalo wczesniej powiedziane, majac blueprint zrobic krzywa odpowiedzialna za ksztalt gasienicy z boku i zduplikowac po krzywej snapshotem.
Rekomendowane odpowiedzi