Mrw1980 Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 ...nazwa może i głupia ale jakoś nic sensowniejszego mi do głowy nie przychodzi :)...modelik jest z teksturkami 1024x1024 w formacie dds, screeny jaki i animacja (turn around) prosto z viewportu w maxie...możliwe ze ktoś się natknął na ten modelik w wipach jakiś czas temu ale nie miałem za dużo czasu żeby go dokończyć ale wreszcie cuś jest :) tu jest w wyższej rozdziałce razem z teksturkami itp : oraz animacja turn around : http://rapidshare.com/files/11684994/Character_3D-Alien_Marine_RT_.mov.html
Kuba Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 Łe no pięknie. Bardzo mi się podoba :) Obejrzałem animację , świetna pracka.
peterr Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 ładny ,mam tylko pytanie co to za materiał ma na sobie :) miejscami mi dziwnie wygląda [np stopy ,nie rozumiem jak on ma ten materaił i na czym ,przyszyte do nogi?:P] troche huda łydka:) ale w grze myśle że będzie wyglądał świetnie:) pozdro
madman1987 Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 no to wypasne, tylko nie podoba mi sie zielony material oscylujacy pomiedzy metalem, betonem a jakims sztucznym tworzywem, imo bezpluciowy specular troszke sie do tego przyczynia, tak czy owak fajny koncepcik pozdrowki
trumna Napisano 19 Styczeń 2007 Napisano 19 Styczeń 2007 niezle;) super materialy wyszly, sciaglem filmik -teraz juz wiem po co jest mapa specular;DDD .... jednak troche mogles wiecej pracy wlozyc na modeling miesni itp bo to troche szpeci coska
LHT Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 total nakmin, bo "fajne" to za słabe słowo :-) nareszcie coś niekonwencjonalnego
Levus Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 Wypas! Po prostu wypas! Można śmiało powiedzieć, że to coś nowego!
Rekomendowane odpowiedzi