Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

kiedy ma wyjsc pelna wersja 3ds max 6, bo juz dostaje ........... , wszyscu mi juz mowia ze jest

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wszystko okaże się na pierwszych testach, ale skoro Win98 nie jest wymieniony, to Twoje domysły raczej są prawidłowe. :(

A to i tak chyba dobrze bo na stabilność na Win98 to chyba nie mogłeś liczyć :)

Napisano

Heh, przy takim configu, to faktycznie mozna się zrazić do XP :) . Najciekawsze w tych wszystkich systemach jest to, że u każdego działają inaczej. Ile razy na forum było pisane, że na XP też kiepsko bywa, a u mnie system stoi już jakieś 10 miesięcy (nie chce mi się formatu robić) i w tym czasie max zawiesza się może raz w miesiącu (ostatnio częściej ale to dlatego, że pisane skrypty mają bug\'i :P )

Napisano

Dopóki nie zainstalowałem XP z service packiem, tez miałem masę problemów z tym systemem (blue screeny, itp.). Od tego czasu (jakieś 9-10 miesięcy) wszystko działa jak trzeba.

Napisano
  • Autor

jak sie ma wymagania co do grafiki, bo w max 5 mialem tak ze jak poruszeł obraz za pierwszym razem znikał mi .

Ciekawe czy 6 bedzie dobra na wszystkie karty czy treba bedzie wymienic

Napisano

Ciekawe. Ja mam maxa5, a kartę Rive Vante 32MB, i jakoś wszystko chodzi. nic nie znika. A nie jest to chyba jakiś nowoczesny model (karty);)