Napisano 23 Styczeń 200718 l nie wiem jak zainstalowac bonus tool. podobno sa tam przydatne narzedzia wiec chciałem z nich skorzystac:):):):):)
Napisano 23 Styczeń 200718 l Autor ja niestety nie mam maya 6.0 tylko 8.5 i nie wiem co mam rozpakowac(punkt 1[bT, bo tego nie mam]), nie mam zadnego folderu modules(punkt 2) to co mam zrobic
Napisano 23 Styczeń 200718 l Masz plik instalacyjny tego BT? Czy po prostu pliki spakowane do zip'a (lub rar'a)?
Napisano 23 Styczeń 200718 l Autor (maya)jest to rar po rozpakowaniu pakiet instalatora windows(maya) i zadnego BT nie mam edit: przemilczalem
Napisano 23 Styczeń 200718 l Te woluminy rar lepiej przemilczeć. BT trzeba oddzielnie ściągnąć: http://area.autodesk.com/downloads/?category=24&software=283
Napisano 23 Styczeń 200718 l Nie wiem, sprawdź. Ewentualnie poczytaj gdzieś, choć pewnie Autodesk, gdy wyda odpowiednią wersję, napisze, że bęzie do Maya 8.5.
Napisano 23 Styczeń 200718 l BARTUS000 tu masz do majki 8.5area jeszcze w wyszukiwarce nie zdążyli umieścić jest tylko link na głównej z wersją 8 bym nie kombinował :)
Napisano 24 Styczeń 200718 l Autor pobrałem na maya 8.0, mam ja jeszcze, a BT na 8.85 na win32 nie da sie pobrac. zainstalowałem i nie wiem co dalej bo ten link to do innej mai i chyba nie wyglada to tak samo
Napisano 24 Styczeń 200718 l jak to nie da się pobrać u mnie bez problemu może nie masz konta? jeśli tak to załóż, są darmowe ;) a instalacja to uruchomienie pliku instalacyjnego :)
Napisano 24 Styczeń 200718 l Autor pobrałem dopiero teraz bo przedtem mozna było tylko pobrac tylko 64bit a na 32 nie dzialalo:).uruchomiłem instalacje na 8.0 i nie mam(moze nie wiem gdzie to ma byc[myslalem ze na pasku narzedzi ale nie ma]):(
Napisano 24 Styczeń 200718 l jeez! ale ciebie nie można zrozunieć :) masz maye 8,5? to ściągaj i instaluj BT do 8,5 jak masz 8 to do ósemki a menu bonus tools pojawi sie na pasku na samej górze, przed helpem co to za filozofia
Napisano 24 Styczeń 200718 l Autor trzeba było jeszcze skopiowac zawartosc user_setup(tam gdzie zainstalowałem) do user_setup(moje dokumenty/maya/8.5/scripts/), dzieki fikolek i piotrek(:)alfabetycznie wymieniam zeby nikt sie nie obraził kto był pierwszy wymieniony:)hehe:))