Mario Napisano 4 Luty 2007 Autor Napisano 4 Luty 2007 ::MaGuu :) ::krzyhhh Źródło światłą jest pod palną w trawniku ale nie widać :P
Zbychowaty Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 Hmmm jak udalo Ci sie zrobic to tlo...to postprodukcja czy jakis palne w scenie? Jesli postptodukcja to jak udalo Cie sie wyciac palmy z rendera?:) Pozdro:)
JunioR Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 swietna vizka, swietny render ze swietnym klimatem ;] pozdrawiam!
Mario Napisano 4 Luty 2007 Autor Napisano 4 Luty 2007 ::Z-Brush jedyne tło które dodałem to jest na ostatnim ujęciu a pozostałe tła to rendery. Jeśli chodzi o wycinanie tła to jest to proste wystarczy tylko zapisać render z kanałem Alpha. Potem w PS wycinasz i gotowe ::JunioR dzięki :: peter_muler miałem pewien pomysł z wprowadzeniem ciut „seksu” w wizce ale nie wyszło to zadowalająco, a wersji z laseczkami pół nagimi w basenie nie będę pokazywał ze względu na cenzurę :P
MaGuu Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 miałem pewien pomysł z wprowadzeniem ciut „seksu” w wizce ale nie wyszło to zadowalająco, a wersji z laseczkami pół nagimi w basenie nie będę pokazywał ze względu na cenzurę :P Olać cenzure! Dawaj rendery z lachonami !
Zbychowaty Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 Aha...nie no sa b.ladnie wyciete, wiec spodziewalem sie ze np w szkapie uzywales cos w stylu fluid mask. Co do renderow z lachonami to dawaj czym predzej:P
Bobby_digital Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 hmm czy w takim domku mniejwiecej mieszkacie ? :)
Mario Napisano 4 Luty 2007 Autor Napisano 4 Luty 2007 No my mieszkamy w ładniejszym domku i mamy jeszcze basen w piwnicy - a świstak siedzi i gwizda hahaha
krzyhhh Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 nooo dawaj te lachony :> a jeszcze wracając do vizki.. to mogłeś podświetlić basen (pod wodą) było by ciekawiej
Mario Napisano 5 Luty 2007 Autor Napisano 5 Luty 2007 ::Tomuś z tym autem to jest tak: poziom na którym znajduje się samochód to jest parter. Z drogiej strony jest wjazd z bramą do garażu i główne wejście do domu ::siwy, sloqer dzięki ::krzyhhh oto wersja z podświetlanym basenem
Gość Raffaello Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 no Mario zaczyna mi się podobać! ładnie Ci wyszła ta nocna wizka, a tego basenu to przeżyć nie mogę! ale nabrałem ochoty na kąpanie ;-))) szkoda tylko że te tynki są takie czyste i jasne (zakładam że to nówka sztuka wybudowana, oki?!) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi