Mario Napisano 4 Luty 2007 Autor Share Napisano 4 Luty 2007 ::MaGuu :) ::krzyhhh Źródło światłą jest pod palną w trawniku ale nie widać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 Hmmm jak udalo Ci sie zrobic to tlo...to postprodukcja czy jakis palne w scenie? Jesli postptodukcja to jak udalo Cie sie wyciac palmy z rendera?:) Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 swietna vizka, swietny render ze swietnym klimatem ;] pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 technicznie super, jako foty nadal "bez seksu" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 4 Luty 2007 Autor Share Napisano 4 Luty 2007 ::Z-Brush jedyne tło które dodałem to jest na ostatnim ujęciu a pozostałe tła to rendery. Jeśli chodzi o wycinanie tła to jest to proste wystarczy tylko zapisać render z kanałem Alpha. Potem w PS wycinasz i gotowe ::JunioR dzięki :: peter_muler miałem pewien pomysł z wprowadzeniem ciut „seksu” w wizce ale nie wyszło to zadowalająco, a wersji z laseczkami pół nagimi w basenie nie będę pokazywał ze względu na cenzurę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 miałem pewien pomysł z wprowadzeniem ciut „seksu” w wizce ale nie wyszło to zadowalająco, a wersji z laseczkami pół nagimi w basenie nie będę pokazywał ze względu na cenzurę :P Olać cenzure! Dawaj rendery z lachonami ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 Aha...nie no sa b.ladnie wyciete, wiec spodziewalem sie ze np w szkapie uzywales cos w stylu fluid mask. Co do renderow z lachonami to dawaj czym predzej:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 hmm czy w takim domku mniejwiecej mieszkacie ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 4 Luty 2007 Autor Share Napisano 4 Luty 2007 No my mieszkamy w ładniejszym domku i mamy jeszcze basen w piwnicy - a świstak siedzi i gwizda hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 nooo dawaj te lachony :> a jeszcze wracając do vizki.. to mogłeś podświetlić basen (pod wodą) było by ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 no wypas wypas;];];] a co robi auto na 1 pietrze?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 wypas, co tu dużo mówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloqer Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 niezle wersja nocna naprawde extra !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 5 Luty 2007 Autor Share Napisano 5 Luty 2007 ::Tomuś z tym autem to jest tak: poziom na którym znajduje się samochód to jest parter. Z drogiej strony jest wjazd z bramą do garażu i główne wejście do domu ::siwy, sloqer dzięki ::krzyhhh oto wersja z podświetlanym basenem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 no Mario zaczyna mi się podobać! ładnie Ci wyszła ta nocna wizka, a tego basenu to przeżyć nie mogę! ale nabrałem ochoty na kąpanie ;-))) szkoda tylko że te tynki są takie czyste i jasne (zakładam że to nówka sztuka wybudowana, oki?!) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi