routee Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 Jak w temacie czekam na komentarze. Pozdrawiam
Touch Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 Noooo... najbardziej podoba mi się tekstura podłogi;) Drewno na froncie stolika jakby rozmyte. Drewno na 'szafce' przy sofie drażni trochę. Dywanik przy krawędzi, gdzie przez 'włoski' przebija podłoga mizernie/rzadko wygląda. Klosz lampki prosty fakturą do bólu i zlewa się ze ścianą. I ten zielony wibrator w rogu;)) Ogólnie pusto
!Ewert Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 hmmm... nie wiem czy ty to widzisz ale materiał drewna wszędzie jest tragiczny ale może tak miało byc;) a tak to podoba mi sie render i kaktus
Gość spokojny Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 Moje spostrzeżenia: 1. Kaktus rzuca cień który jest dziwnie zielony 2. Lampa (klosz) może i ma swoja prostotą pasować do pomieszczenia lecz jest za banalny w kształcie. Może przynajmniej jakaś inna tekstura... 3. Drewno na stosiku, a dokładniej nie na tylko przylegająca sprawia wrażenie rozmytej co nie pasuje do tekstury na stole która jest nie rozmyta. No to chyba na tyle ;) Prócz tych moim zdaniem nie do ciągłości jest ok :)
cta Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 czyżby ściana miała jakiegoś reflekta? :D (odbicie kaktusa) pozatym mogłeś dać mu igły bo taki ogolony kaktus to nie kaktus (jest fajny sposób Anii w making of golec http://www.max3d.pl/tut.php?id=298) a na tych szafkach, stoliku czy co to jest to sie troche tekstury porozciągały i tak chyba być nie powinno no i ten dywanik troche jak dla fakirów amatorów :)
MaGuu Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 Wizka bardziej artystyczna niz...produkt sam w sobie :) Technicznie bardzo ładnie no i fajny klimat udalo sie uzyskac, moze nie mistyczny czy fantastyczny, ale za to klimat...no fajny klimat :) Klosz rzeczywiście nie pasuje :]
t0m3k Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 co do sceny to wiekszosz brakow juz napisana, ja dodam jeszcze bardzo prosty model kanapy i zapytam gdzie mozna kupic stol, szafke, lampke i drzwi wykonane z tego samego drewna :) kaktusowi moglyby jeszcez jakies odgalezienia wyrastac. co do renderigu i samego klimatu to bardzo mi sie podoba i jesli to nie tajemnica to chcialbym sie dowiedziec jakiego ImageSampler i z jakimi ust. wzyles.
routee Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Napisano 26 Styczeń 2007 dziękuje za sporo komentów. Scena to taki właściwie 1 day work to też detal i szczegóły nie mają prawa być dopracowane. Klosz mnie jakoś nie razi. Cieszy mnie pozytywny odbiór samego rendera i klimatu. Tomek QMC z adaptive rQMC z noisem na ,001
krzyhhh Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 brakuje detali detali i jeszcze raz detali ;) przyjemny render dla oka.. trochę takie cukierkowe może aż za barzo... -brakuje mi np listw przy ścianie. -za czesto używasz tej samej textury -za proste obiekty (lampa o 3 boxy+ cylinter (?) ) pzdr.
PKextreme Napisano 29 Styczeń 2007 Napisano 29 Styczeń 2007 NIe wiem jak wy to robicie ale ten efekt Paneli jest Bomba Respect :D
_Mich@l_ Napisano 9 Luty 2007 Napisano 9 Luty 2007 Biedny ten kto by stanął na tym dywanie. Wygląda jakby z kolców. Ogólnie bardzo ładne
Rekomendowane odpowiedzi