peterr Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 Witam, kiedyś moja praca była w WIPie opocząłem od niej troche ,poprawiłem i mam nadzieje że usłysze jakieś pozytywne opinie [poza krytyką:)] pozdrawiam [/url] edit: miałem małe problemy techniczne... zapomniałem bumpa na ścianie.. większa rozdzielka:
Yaro16 Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 Przyciemno po lewej,materiały nie najlepsze.Ogólnie mogło być lepiej ale i tak może być.
krzyhhh Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 scenka ciekawa ale to oświetlenie nie za ciekawe ( jakieś tajemnicze światło z głębi kanału by się przydło;) )
tadzio Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 Woda totalnie zlewa sie z reszta, nie widac co jest co... czemu ten szczur nie rzuca cieni??? Radzisz widze u Ciebie tendencje do "ciemnych klimatow" ;-) Poprzednia ciemna pracka "robaki (?)" i to teraz he he... Tak tylko sobie swiruje;-) pozdrawiam.
peterr Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Napisano 26 Styczeń 2007 hmm no może za duże odbicia wody:) e tam tendencje :) niedługo coś innego dłubne;) dzięki za komentarze ,światło sobie dodałem inne ,jest jaśniej , dam update'a jutro z lepszą rozdzielką i renderem[mam nadzieje] pozdrawiam:] edit: no jest ,już nic nie zmieniam:P prosze o komentowanie:)
satanicus1991 Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 Woda jest beznadziejna. Tekstury słabe. Reszta kul. [edit] Trucizna na szczury w kanale?????????????????
Rekomendowane odpowiedzi