3grosze Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 Witam, mój pierwszy WIP. Owo "mniej więcej" z tematu znaczy to, że nie dorwałem żadnych bluprintów i samochód robiłem niestety "na oko" z różnych zdjęć (i modeliku trzymanego na kolanach). Z tego co się zdążyłem zorientować zdjęcia nie były z tego samego modelu... (jakieś hot rody itd). Tak czy siak wyszła taka korwetka:
..:: WIKTOR ::.. Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 Bardzo ale to bardzo ladny modelling! Autko wyszlo rewelacyjnie! Wiekszych bledow nie widze jest wszystko OK!!! GRATULUJE dobrej roboty!!!
Swinger76 Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 Większych błędów rzczywiście nie ma i naprawde zakorbisty modelik. przyczepiłbym się tylko tych dwóch elementów pod lampami i kierunkowskazami z przodu które robiły za coś w stylu zderzakow:odczep je bo widać że to jeden element albo wyostrz krawędzie przy karoserii...no chyba że to tak ma być to wtedy OK!powodzenia i keep up:)
Smiglo Napisano 1 Luty 2007 Napisano 1 Luty 2007 hmm .. noo tym bardziej ze kierownica nie wytrzyma :P
Darken Napisano 1 Luty 2007 Napisano 1 Luty 2007 Jak patrzę na ten samochód, nawet bez żadnych referek to wydaje mi się, że jest on zbyt nisko osadzony na osiach. Za mały prześwit. Jest jeszcze problem z kierownicą. Jest trochę cienka :/. Pozdr.
arturprx2 Napisano 1 Luty 2007 Napisano 1 Luty 2007 witam śliczny modelik, naprawde ładnie dopracowany ;) ...ale kółka to minimalnie za szroko rozstawione... co pogłębia wrażenie niższego pozdrawiam aha... kierowniczka (taka ładniutka zgrabniutka hehe :) jest git ;) tu panowie oryginał
3grosze Napisano 1 Luty 2007 Autor Napisano 1 Luty 2007 thx 3D XTREME :-) Swinger76: dzięki również, zderzaki się poprawi się;-) RA: właśnie uratowałeś życie pewnej młodej damy, która miała umówioną jazdę próbną ;-) słuszna uwaga thx :] Smiglo: fakt :] będzie poprawka Darken: pójdzie do góry ;-) arturprx2: thx :] pozycja kół będzie zmieniona, no i w ogóle w końcu widzę z boku koła co pokazuje, że się "nieco" machnąłem z nimi ;-) dzięki za komentarze :]
arturprx2 Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 3grosze, z niecierpliwoscia czekamy na renderki z materiałami :]
3grosze Napisano 7 Luty 2007 Autor Napisano 7 Luty 2007 Witam ponownie Malutki apdejt, ponieważ skończyłem chorować i znowu nie ma czasu za bardzo na autko, ale postaram się w najbliżeszej przyszłości skończyć vette. I specjalnie dla arturprx2 testowy render lakieru zrobiony jakiś czas temu. Narazie nie będe się wgryzał w materiały bo modelik jeszcze nieco poprawy wymaga.
..:: WIKTOR ::.. Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 NO teraz kola sa ok. Material szyby jest do d... Lakier jest ok ale musisz popracowac nad oswietleniem...
arturprx2 Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 fiufiufiu specjal for me :] lakierek spoko ;) glasik -fakt do poprawki ;) pozdrawiam
!Ewert Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 o te autko wpadło mi w oko;)) miałem takie coś kiedyś chodzi mi o model:P a praca podoba mi sie model fajny;))
3grosze Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Napisano 25 Sierpień 2007 witam ponownie jest apdejt mały... w tym tempie to może za rok skończę ;-) test lakieru i ogólnie jak to mniejwięcej będzie wyglądać dodane wycieraczki, zegarki w środku, lusterko, drobne poprawki siatki jeszcze troche modelowania i pracy czeka, jak np boczne lusterko/ka, znaczki, klamki, szkła na lampach itd ofkoz, kierowajka, siedzenia i opony mają samego difjuza no ale póki co to jest tak: i jeszcze wyższa rozdziałka: http://img206.imageshack.us/img206/5369/1680bqw5.jpg
Ex3 Napisano 26 Sierpień 2007 Napisano 26 Sierpień 2007 Modelik jest spoko, podoba mi się bardzo ale światła mnie nie przekonują.
3grosze Napisano 27 Sierpień 2007 Autor Napisano 27 Sierpień 2007 sękju no światła będą zmieniane, za gładkie są i za bardzo widać jak "klosze" odbijają hadeerkę
Rekomendowane odpowiedzi