Napisano 31 Styczeń 200718 l Witam, mój pierwszy WIP. Owo "mniej więcej" z tematu znaczy to, że nie dorwałem żadnych bluprintów i samochód robiłem niestety "na oko" z różnych zdjęć (i modeliku trzymanego na kolanach). Z tego co się zdążyłem zorientować zdjęcia nie były z tego samego modelu... (jakieś hot rody itd). Tak czy siak wyszła taka korwetka:
Napisano 31 Styczeń 200718 l Bardzo ale to bardzo ladny modelling! Autko wyszlo rewelacyjnie! Wiekszych bledow nie widze jest wszystko OK!!! GRATULUJE dobrej roboty!!!
Napisano 31 Styczeń 200718 l Większych błędów rzczywiście nie ma i naprawde zakorbisty modelik. przyczepiłbym się tylko tych dwóch elementów pod lampami i kierunkowskazami z przodu które robiły za coś w stylu zderzakow:odczep je bo widać że to jeden element albo wyostrz krawędzie przy karoserii...no chyba że to tak ma być to wtedy OK!powodzenia i keep up:)
Napisano 1 Luty 200718 l Jak patrzę na ten samochód, nawet bez żadnych referek to wydaje mi się, że jest on zbyt nisko osadzony na osiach. Za mały prześwit. Jest jeszcze problem z kierownicą. Jest trochę cienka :/. Pozdr.
Napisano 1 Luty 200718 l witam śliczny modelik, naprawde ładnie dopracowany ;) ...ale kółka to minimalnie za szroko rozstawione... co pogłębia wrażenie niższego pozdrawiam aha... kierowniczka (taka ładniutka zgrabniutka hehe :) jest git ;) tu panowie oryginał
Napisano 1 Luty 200718 l Autor thx 3D XTREME :-) Swinger76: dzięki również, zderzaki się poprawi się;-) RA: właśnie uratowałeś życie pewnej młodej damy, która miała umówioną jazdę próbną ;-) słuszna uwaga thx :] Smiglo: fakt :] będzie poprawka Darken: pójdzie do góry ;-) arturprx2: thx :] pozycja kół będzie zmieniona, no i w ogóle w końcu widzę z boku koła co pokazuje, że się "nieco" machnąłem z nimi ;-) dzięki za komentarze :]
Napisano 7 Luty 200718 l Autor Witam ponownie Malutki apdejt, ponieważ skończyłem chorować i znowu nie ma czasu za bardzo na autko, ale postaram się w najbliżeszej przyszłości skończyć vette. I specjalnie dla arturprx2 testowy render lakieru zrobiony jakiś czas temu. Narazie nie będe się wgryzał w materiały bo modelik jeszcze nieco poprawy wymaga.
Napisano 7 Luty 200718 l NO teraz kola sa ok. Material szyby jest do d... Lakier jest ok ale musisz popracowac nad oswietleniem...
Napisano 7 Luty 200718 l fiufiufiu specjal for me :] lakierek spoko ;) glasik -fakt do poprawki ;) pozdrawiam
Napisano 7 Luty 200718 l o te autko wpadło mi w oko;)) miałem takie coś kiedyś chodzi mi o model:P a praca podoba mi sie model fajny;))
Napisano 25 Sierpień 200717 l Autor witam ponownie jest apdejt mały... w tym tempie to może za rok skończę ;-) test lakieru i ogólnie jak to mniejwięcej będzie wyglądać dodane wycieraczki, zegarki w środku, lusterko, drobne poprawki siatki jeszcze troche modelowania i pracy czeka, jak np boczne lusterko/ka, znaczki, klamki, szkła na lampach itd ofkoz, kierowajka, siedzenia i opony mają samego difjuza no ale póki co to jest tak: i jeszcze wyższa rozdziałka: http://img206.imageshack.us/img206/5369/1680bqw5.jpg
Napisano 26 Sierpień 200717 l Modelik jest spoko, podoba mi się bardzo ale światła mnie nie przekonują.
Napisano 27 Sierpień 200717 l Autor sękju no światła będą zmieniane, za gładkie są i za bardzo widać jak "klosze" odbijają hadeerkę