piksar Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 Chętny ktoś na małe spotkanko na Rynku we Wrocku ? W sobote pod wieczór lub niedziele (tu juz większa dowolność) Byśmy sobie przycupnęli przy b.r.o pogadali nie tylko od czy de, dwa de, może pare fotek byśmy zrobili ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 Na rynku? Lepiej w jakims lokalu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 Jestem za :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 no ja tez bym sie pojawil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 Ja bym się pojawił ale mam zajęcia, do tego sesja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 sesja what ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 no sesja, egzaminy, zaliczenia, przeglądy...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 S.E.S.J.A - System Eliminacji Studentow Jest Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 heh Vorek, ja ekonometrie pisze 5 II, wiec bez paniki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 Taaa, a ja sie szykuje na poprawke z socjologii :U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 Witam!! nie lepiej za tydzien ?? mi by bardziej pasowalo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 nielot007 - wiesz, że jak dojdzie do skutku to przyjde i porwę Cię zebyś mnie uczył?;) Jeśli chodzi o mnie to za tydzien mam zajęcia w weekend. A chętnie poznałbym ludziska w koncu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 kurcze za tydzien faktycznie byloby lepiej, juz po egzaminach, nawet jak poprawka wpadnie, to mozna sie wyluzowac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Luty 2007 Autor Share Napisano 2 Luty 2007 za tydzien odpada dla mnie - bo bedzie u mnie dziecko - jedyny termin to najblizszy weekend or never Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Luty 2007 Autor Share Napisano 3 Luty 2007 Hej nie mam dostepu do netu wiec nie ciagne tego watku Jesli zbierze sie pare osób chetnych do spotkania w biezacy weekend dajcie wczeniej znac - jeyny sposób do kom/sms 502 005 449 Knysia pozbieraj grupe - scigaj Drakule, Tłitiego i reszte pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 yo. co prawda ostro dałem w baniak wczoraj i jeszcze nie widze dobrze na oczy ale co mi tam. idziemy dzisiaj? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Kurde, ja odpadam - leb mnie boli i mam potezny katar. Przeziebilem sie wczoraj :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 no to czekamy do parapetówki pikSara :] po porozumieniu z radą nadzorczą stwierdzamy, że spotkanie zostanie przełożone na bliżej nieokreślony termin :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 ja chetnie sie dzisiaj gdzies wybiore - jak cos to dajcie znac na koma mojego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi